Bureau Veritas Greenline

BV Greenline - Servicii și soluții dedicate sustenabilității

Bureau Veritas este o companie de servicii "Business to business to society". Misiunea noastră este de a modela încrederea existentă între organizații, autorități publice și consumatori. În calitate de lider mondial în servicii de audit și certificare, sprijinim cei 400.000 de clienți ai noștri pentru a fi mai eficienți, mai metodici și mai de încredere în călătoria lor către afaceri de lungă durată și o lume mai sustenabilă.

Ajutându-ne de expertiza noastră, reușim să ne servim clienții pentru a face față provocărilor de siguranță, mediu, responsabilitate socială și calitatea produselor sau serviciilor de-a lungul lanțurilor de producție și aprovizionare. Ne susținem clienții în selectarea resurselor și în vederea alocării timpului pentru procesele de producție și aprovizionare. Oferim expertiză în fiecare punct al lanțului de aprovizionare, de la aprovizionarea cu materii prime până la utilizarea propriu-zisă a produsului. Bureau Veritas este acolo pentru clienții din domeniul Construcțiilor și a Infrastructurii în timpul lucrărilor de construcție și de renovare. Și jucăm un rol de sprijin vital în domeniul noii mobilități. Bureau Veritas se străduiește să însoțească toți clienții în realizarea strategiei lor de sustenabilitate și să îndeplinească așteptările angajaților și părților interesate.

Prin linia noastră verde de servicii și soluții, împuternicim organizațiile - atât private, cât și publice - să pună în aplicare, să măsoare și să își atingă obiectivele de sustenabilitate.

Image
Shaping a better world

Prin contribuția noastră, clienții pot demonstra măsurabil impactul acțiunilor lor ESG, făcându-i trasabili, vizibili și fiabili. Aducând transparență, oferim instrumentele pentru protejarea mărcilor și reputației clienților.

Image
Valori