constructii BV

Construcţii şi infrastructură

Constructorii, antreprenorii și autoritățile trebuie să poată oferi infrastructuri și clădiri sigure și fiabile pe termen lung. Vă ajutăm să îmbunătățiți siguranța, calitatea, sustenabilitatea și performanța asseturilor dumneavoastră.

Transformarea sigură şi sustenabilă a infrastructurilor

Provocările dumneavoastră

Peisajul urban și piața imobiliară sunt acum în plină transformare, locuitorii orașului se așteaptă la clădiri sigure, durabile și la un mediu urban sănătos. Drept urmare, instituțiile și constructorii trebuie să-şi asume o provocare: abordarea nevoilor comunităților prin oferirea de orașe și infrastructuri eficiente. Pentru constructori și antreprenori, este necesar să se proiecteze structuri rentabile de înaltă calitate, care să respecte normele de mediu și siguranță. Cu toate acestea, reglementările stricte și lanțurile complexe de furnizori îngreunează acest lucru.

Cum vă putem ajuta

Bureau Veritas oferă serviciile de verificare, inspecție și conformitate necesare pentru planificarea și gestionarea principalelor proiecte de construcții și infrastructură.

Planificare și proiectare

Serviciile noastre - inclusiv verificarea proiectului (Design Review) asistență tehnică, autorizare și studii de mediu - susțin profitabilitatea proiectului încă din stadiul de proiectare și achiziții.

Achiziții și construcții

Inspecțiile noastre QA/QC, testarea materialelor de construcții, managementul proiectului și supravegherea lucrărilor protejează siguranța și performanța pe termen lung a afacerii dumneavoastră.

Livrare

Serviciile noastre, cum ar fi asistența pentru certificările de construcții sustenabile, vă permit să comercializați și să puneti în funcțiune clădiri și infrastructură în conformitate cu standardele principale de sustenabilitate.

Managementul activelor

Auditurile noastre periodice, auditurile energetice și analizele ciclului de viață vă ajută să vă mențineți, să controlați și să gestionați resursele.

Contactați-ne pentru mai multe informații