Lucrari publice

Lucrări publice

Bureau Veritas oferă antreprenorilor asistență tehnică calificată, pe parcursul procesului de verificare și implementare a unei noi investiții publice, de la faza de proiect până la faza de construcție și management a lucrărilor.

Provocările dumneavoastră

În gestionarea contractelor de lucrări publice, este esențial să respectăm în același timp calitatea tehnică, timpul și costurile de construcție, garantând lucrări sigure pentru protejarea cetățenilor. Aceleași cerințe trebuie respectate și în ceea ce privește întreținerea lucrărilor, pentru a asigura o gestionare adecvată a clădirilor și infrastructurilor și pentru a păstra constantă siguranța utilizatorilor, în timp.

Cum vă sprijinim    

Ajutăm Administrația Publică prin furnizarea de servicii tehnice specializate în verificarea și inspecția lucrărilor publice.

Servicii de Design Review

Efectuăm verificări conform standardelor de referință, asigurând respectarea reglementărilor aplicabile și a bunelor practici tehnice. Serviciile noastre de verificare a proiectului (design review) ajută la optimizarea proiectului dumneavoastră în toate etapele construcției și utilizării.

Servicii de construcții

Oferim supravegherea tehnică a activităților de construcție, control tehnic, evaluarea materialelor de construcție, shop inspection și diverse verificări pentru a asigura calitatea construcției.

Servicii de gestionare clădiri

Suntem capabili să garantăm fiabilitatea și sustenabilitatea pe întregul ciclu de viață al unei clădiri. Cunoștințele noastre privind reglementările locale ne permit să oferim inspecții în exploatare a echipamentelor electrice, de incendiu și de siguranță a operatorilor de infrastructură publică din întreaga lume.

Contactați-ne pentru mai multe informații