ATEX & DSEAR

CONFORMITATEA DIRECTIVEI ATEX 

 

EVALUĂRI DE RISC ȘI CERTIFICĂRI

Ne asigurăm că zonele periculoase în care lucrează angajații dumneavoastră sunt conforme și sigure, în acord cu directiva ATEX.

CE ESTE ATEX?

ATEX este numele pe care îl poartă directiva europeană pentru controlul atmosferelor exploze. Această directivă 99/92/CE (ATEX 137) se referă la cerințele minime pentru îmbunătățirea protecției sănătății și siguranței lucrătorilor potențial expuși riscului atmosferelor explozive. 

ASIGURAȚI-VĂ CONFORMITATEA CU DIRECTIVA ATEX

În calitate de partener de asigurare a conformității, Bureau Veritas deține abilitățile, sistemele și experiența necesare pentru a garanta conformitatea și siguranța zonelor cu potențial risc de explozie.

SATISFACEREA REGLEMENTĂRILOR ATEX

Indiferent dacă activitățile dumneavoastră de bază sau nu presupun eliberarea gazelor sau a vaporilor inflamabili, cum ar fi pulverizarea vopselurilor pentru vehicule sau vă ocupați de prafuri organice fine, cum ar fi făina obținută din cereale sau praful obținut lemn, lucrăm ca o extensie a echipei dumneavoastră pentru a contribui la asigurarea respectării legislației relevante industriei din care proveniți și pentru reducerea riscului de vătămare gravă a angajaților din subordine. 

Operăm cu standarde de bune practici, având la îndemână o documentație clară și precisă și o abordare conseventă care poate fi oferită peste tot în locațiile în care angajații dumneavoastră muncesc. 

EXPERȚI ÎN CONFORMITATEA ATEX, EVALUAREA RISCURILOR ȘI CERTIFICARE

Putem îmbunătăți gestionarea resurselor, precum și managementul financiar pentru activități de întreținere, dar vă putem oferi și o garanție terță parte, independentă că cerințele din domeniul ATEX sunt atinse și îndeplinite, indiferent dacă este necesară pentru locația unde dumneavoastră sau clienții dumneavoastră activați/activează.

În plus față de serviciile ATEX, Bureau Veritas este lider global în testare, inspecție și certificare (TIC) și are peste 190 de ani de experiență. Venim în sprijinul dumneavoastră pentru a susține toate nevoile pe care le aveți.