Economie circulară

Economie circulară 

Optimizați-vă strategie de reciclare a deșeurilor prin intermediul economiei circulare.

PROVOCAREA CIRCULARĂ A ECONOMIEI

Odată cu scăderea resurselor globale și cu accentul mai mare pus pe gestionarea deșeurilor, noțiunea de economie circulară a câștigat atenție în ultimii ani și multe organizații se înscriu în preluarea inițiativelor naționale și globale. Cu toate acestea, este mai mult decât o simplă tendință - oferă o oportunitate fantastică de a stimula îmbunătățirea și de a demonstra sustenabilitatea.

Trecerea la economia circulară necesită o schimbare sistemică a modului în care sunt concepute noile produse, a locului din care provin materialele de intrare, a felului în care sunt fabricate subprodusele și cum sunt reutilizate deșeurile reciclate. Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegeți și să controlați toate materialele și procesele utilizate în producție și să definiți, să implementați și să verificați toate procesele implicate pe întreg lanțul de producție.

CUM VĂ PUTEM AJUTA NOI

Datorită anilor de experiență în certificare în toate sectoarele, Bureau Veritas a dezvoltat Circular+, o suită de servicii de audit și certificare a sustenabilității care ajută companiile să dezvolte o abordare personalizată a gestionării deșeurilor pentru a realiza o tranziție de succes.

Dezvoltarea unui sistem de management eficient, susținut prin audit și certificare, vă permite să demonstrați implementarea unui model de afaceri cu economie circulară. Lucrăm într-un atent parteneriat cu clienții pentru a contribui la implementarea principiilor economiei circulare în organizații.

SERVICIILE NOASTRE DE ECONOMIE CIRCULARĂ INCLUD:

  • Audit pentru zero deșeuri transportate la depozitele de deșeuri
  • Dezvoltarea strategiei de gestionare a deșeurilor
  • Verificarea inițiativelor de reciclare/reutilizare personalizate 

BENEFICII

  • Veți crește eficiența în ceea ce privește costurile, resursele și productivitatea
  • Vă veți putea demonstra angajamentul față de practicile durabile
  • Veți putea elabora o abordare personalizată, adaptată organizației dumneavoastră
  • Veți obține sprijin de la o echipă experimentată de specialiști calificați în procesul sustenabilității
  • Veți putea accesa o gamă completă de servicii de sustenabilitate din partea Bureau Veritas - lider global în testare, inspecție și certificare