Aerospatiale

Aerospațiale

Pentru companiile din industria aerospațială, siguranța și încrederea reprezintă o carte de vizită esenţială. Nevoia lor - și a clienților, furnizori și utilizatori finali - este de a preveni riscurile, de a îndeplini cerințele de siguranță și de a monitoriza calitatea.

În acest scenariu, Bureau Veritas este partenerul ideal datorită abilităților specifice din sector și capacității de a construi soluții personalizate. Începând cu anul 1922, Bureau Veritas operează în sectorul aeronautic și aerospațial, sprijinind autoritățile naționale şi internaţionale pentru siguranța zborului precum și numeroase organisme din acest sector.

Cu servicii de certificare, inspecție și instruire, sprijinim fiecare operator din sectorul aeronautic și aerospațial - de la producător şi manager la autorități - pentru a răspunde așteptărilor ridicate ale părților interesate.

Servicii de certificare a abilităților și calificărilor personalului

Sectorul aerospațial se caracterizează printr-o căutarea continuă de adoptare a celor mai ridicate standarde de calitate ale produselor și proceselor. Cursurile de pregătire oferite de Bureau Veritas au ca obiectiv transferul de abilități și identificarea de instrumente pentru aplicarea cerințelor reglementărilor din sectorul aerospatial, cu referire în special la EN 9100:2016, dar nu numai.

Catalog training