Banci si asigurari

Bănci și asigurări

Pentru companiile care operează în sectorul financiar și al asigurărilor, Bureau Veritas este un partener strategic în gestionarea eficientă a riscurilor și optimizarea proceselor, prin servicii de audit, inspecție și certificare.

Pentru realitățile sectorului, caracterizat printr-o rețea de birouri și structuri, Bureau Veritas prezintă o soluție unică, integrată: certificări multisite, inspecții ale agențiilor, bazate pe un program de audit comun, gestionarea centralizată a periodicității necesare în auditurile pentru demonstrarea conformităţii legale, sisteme de gestionare anticorupție, soluții pentru gestionarea corectă a informațiilor, protecția datelor cu caracter personal. Acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferim, cu activități adaptate, prin soluții specifice, fiecărui client.

Gestionarea securității informației, sistemele anticoruptie, managementul satisfactiei clienților poate utiliza acum standarde inovatoare de management.

Confidențialitatea, pirateria industrială, noile tehnologii informaționale au sporit sensibilitatea companiilor la securitatea informațiilor.

Cursurile Bureau Veritas acoperă ISO 27001 pentru securitatea informațiilor, ISO 22301: 2012 pentru continuitatea afacerilor,  ISO 20000-1: 2018 Managementul serviciilor IT, DPO, ISO 37001, ISO 10002 privind satiisfactia clientilor și au ca obiectiv un sistem de management eficient, procese-cheie, de la raportare, bugetare și contabilitate pentru serviciile IT până la securitatea informațiilor, furnizor, incident, schimbare și gestionarea lansării de noi produse.

Catalog training