Bunuri de larg consum

Bunuri de larg consum

Bureau Veritas atestă siguranța și conformitatea produselor dumneavoastră.

ACCELERAȚI MARKETINGUL PRODUSELOR DUMNEAVOASTRĂ ȘI MINIMIZAȚI RISCURILE

Pentru producătorii sau distribuitorii de produse de larg consum este deosebit de important să optimizați costurile și să reduceți timpul de producție fără însă a sacrifica calitatea bunurilor. 

Bureau Veritas oferă o gamă completă de servicii de testare, inspecție și certificare (TIC) pentru a ajuta la realizarea obiectivului propus.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ 

Globalizarea lanțurilor de aprovizionare și consolidarea reglementărilor redefinesc sectorul bunurilor de larg consum. În calitate de producător sau distribuitor, este vital să vă reduceți costurile de producție și să accelerați comercializarea produselor dumneavoastră, asigurând în același timp respectarea tuturor standardelor.

CUM VĂ PUTEM AJUTA

Bureau Veritas oferă o gamă completă de servicii care acoperă întregul lanț valoric al bunurilor de larg consum, asistând clienții de la planificarea și fabricarea produselor lor, până la expediere și vânzare. Soluțiile noastre de testare vă permit să controlați siguranța și conformitatea produselor dumneavoastră, în timp ce serviciile noastre de consultanță și inspecție vă asigură că îndepliniți cerințele de reglementare. De asemenea, emitem certificări pentru a facilita accesul pe piețele internaționale. 

SERVICIILE NOASTRE ACOPERĂ O GAMĂ LARGĂ DE bunuri, INCLUSIV:

  • Produse electronice - Oferim asistență la verificarea bunurilor pentru a vă asigura că sunt în conformitate cu reglementările. În plus, puteți beneficia de expertiza noastră în inginerie și de testare pentru a accesa rapid noi piețe de desfacere. 
  • Dispozitive Wireless - Oferim asistență în vederea controlului principalelor riscuri care pot apărea la momentul inovării produselor, inclusiv în ceea ce privește securitatea cibernetică, dar și problemele de mediu. 
  • Articole de fashion, bunuri destinate folosirii îndelungate și jucării - Oferim asistență în procesul de accelerare a comercializării bunurilor păstrând totodată calitatea acestora și respectând toate reglementările relevante din domeniu. 

Bureau Veritas CPS - Furnizor global de soluții TIC pentru managementul calității lanțului de aprovizionare