Servicii de reducere ale emisiilor de Carbon

Servicii de reducere ale emisiilor de Carbon

Susținem dezvoltarea strategiilor personalizate de gestionare a energiilor și carbonului.

REDUCEREA EMISIILOR DE CARBON

Accentul pus pe durabilitate, sănătate și siguranță la locul de muncă a făcut mai multe organizații conștiente de necesitatea reducerii emisiilor de carbon. În calitate de organizație, ne-am angajat să reducem emisiile de carbon și amprenta de mediu și să acționăm ca un indicator important în acest sens.

BENEFICIILE SERVICIILOR DE REDUCERE ALE EMISIILOR DE CARBON

  • Încrederea în respectarea reglementărilor în curs
  • Eficiență prin intermediul consumului, a reducerii costurilor și a emisiilor
  • Inovație cu ajutorul amprentei organizaționale, a produselor și a serviciilor
  • Linie de bază fiabilă pentru luarea deciziilor strategice
  • Identificarea și implementarea strategiei de atenuare a schimbărilor climatice pe termen lung
  • Acuratețea datelor în ceea ce privește reducerea emisiilor de carbon pentru comunicarea internă și externă
  • Credibilitate îmbunătățită
  • Participarea la investiții legate de reducerea emisiilor de carbon
  • Responsabilitate și reputație îmbunătățite, dat fiind faptul că puteți deveni o organizație conștientă de efectele negative ale emisiilor de carbon

EXPERȚI ÎN SERVICIILE DE REDUCERE ALE EMISIILOR DE CARBON

Bureau Veritas este lider global în furnizarea de servicii de consultanță, verificare și certificare în materie de carbon și energie. Echipa noastră de experți internaționali sprijină dezvoltarea unor strategii personalizate de gestionare a energiei și carbonului pentru a stabili obiective, ținte și planuri de management.

Vă putem ajuta prin intermediul implementării eficiente și a serviciilor de audit extern care integrează planurile în structurile de management existente și acordă prioritate acțiunilor de reducere a impacturilor și costurilor, demonstrând totodată conformitatea și îmbunătățirea performanței investitorilor, precum și altor părți interesate externe.

În plus față de serviciile de reducere ale emisiilor de carbon, Bureau Veritas este un lider global în testare, inspecție și certificare (TIC), cu peste 190 de ani de experiență, ceea ce înseamnă că vă putem ajuta și în alte domenii ale afacerii dumneavoastră, dacă este necesar.

ACREDITAREA AEROPOARTELOR PENTRU SERVICIILE DE REDUCERE ALE EMISIILOR DE CARBON

Pentru a obține acreditarea în cadrul schemei de raportare a emisiilor de carbon, aeroporturile trebuie să dețină amprenta de carbon verificată independent de un terț, cum ar fi Bureau Veritas și ulterior prezentată administratorului programului. 

Din oferta industriei transportului aerian face parte intenția de reducere a emisiilor de carbon astfel că, toți cei 500 de membri ai Consiliului Aeroporturilor Internaționale (ACI) din Europa și-au luat angajamentul că vor atinge zero emisii până în 2050 pentru emisiile de carbon, atât timp cât inițiativa va fi sub controlul lor.