Servicii personalizate

Servicii personalizate

Bureau Veritas vă oferă soluții personalizate pentru a vă îndeplini obiectivele specifice

Prin competenţele trans-sectoriale și prin experții noștri specializați, vă facilităm procesul decizional, vă ajutăm să concepeţi proiecte și să faceți față provocărilor tehnice și de reglementare, ne adaptăm serviciile la specificul lucrărilor dumneavoastră, vă ajutăm să colectați și să gestionați toate datele necesare afacerii dumneavoastră.

Oferim audituri de secundă și terță parte, audituri de conformitate și servicii de evaluare independente, proiectate şi planificate pe baza standardelor, protocoalelor și cerințelor specifice.

CUM VĂ SUSŢINEM

  • Servicii de audit personalizate: verificări - audituri de secundă și terță parte - în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.
  • Instruire: planificăm cursuri de instruire – class room, in house sau online - pentru a dezvolta abilitățile angajaților dumneavoastră în funcție de nevoile proprii.
  • Consultanță de business: activitate care vizează gestionarea riscurilor operaționale, conformitatea corporativă și soluții pentru creșterea performanței afacerii tale.

Contactați-ne pentru mai multe informații