Testarea produselor hardline

Testarea produselor hardline

Îmbunătățiți calitatea produselor și reduceți reclamațiile clienților, neconformitățile și retragerile de pe piață.

PROVOCAREA DUMNEAVOASTRĂ

Dacă sunteți retailer, producător sau distribuitor de produse hardline – de la mobilier la echipamente de birou – vă veți confrunta cu provocări uriașe în evaluarea calității mărfurilor dumneavoastră, datorită gamei imense de articole și testelor specializate necesare pentru fiecare. De asemenea, este necesar să se identifice și să se îndeplinească cerințele de reglementare pentru mai multe piețe de distribuție.

Testarea produselor de tip hardline poate duce la îmbunătățirea calității produsului și la un branding mai bun, împreună cu o reducere a plângerilor clienților, a neconformității și a retragerilor de pe piață.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Fiind cea mai importantă organizație de asigurare a calității de la concept la consumator, Bureau Veritas oferă servicii personalizate de testare a produselor, inclusiv consultanță, inginerie și instruire.

Folosindu-ne de expertiza noastră tehnică internațională, acoperim o gamă diversă de articole, cum ar fi lumânări, biciclete, bagaje, mobilier, birotică și papetărie, feronerie și rechizite pentru construcții, produse sezoniere, articole de uz casnic, decorațiuni pentru casă, articole sportive, bijuterii și unelte. .

Personalul instruit tehnic și inginerii noștri aduc beneficiul implicării active și al relațiilor profesionale de lucru cu multe asociații și agenții de reglementare, inclusiv ASTM International; Institutul Național American de Standarde (ANSI); Comisia pentru Siguranța Produselor de Consum (CPSC); Comitetul European pentru Standardizare Electrotehnică (CEN) și Asociația Internațională de Tranzit Sigur.

SERVICIILE NOASTRE PENTRU PRODUSELE DE TIP HARDLINE INCLUD:

 • Analiza unui singur produs și evaluări comparative ale mărfurilor de consum.
 • Pachetul de performanță și teste de tranzit pentru vibrații și impact, pentru a ajuta la reducerea daunelor produsului.
 • Testarea conform standardelor nationale si internationale.
 • Analiza produselor defecte pentru a determina cauza defecțiunii în diferite etape de producție și pentru a oferi recomandări corective.
 • Consultații tehnice pentru a răspunde la întrebări, a interpreta rezultatele și a vă ajuta să vă gestionați programele de asigurare a calității.
 • Evaluări de proiectare, construcție și siguranță în diferite etape de producție.
 • Servicii complete de inspecție și audit, inclusiv evaluări ale fabricii și controlul calității, plus expedierea inițială, în curs de desfășurare și inspecțiile finale ale produselor.

BENEFICII:

 • Îmbunătățiți calitatea produsului și branding-ul.
 • Reduceți reclamațiile clienților, neconformitatea și retragerile de pe piață.
 • Suport din partea unei organizații lider global cu o echipă experimentată de experți în industrie.
 • Relații strânse cu diverse asociații internaționale și agenții de reglementare.