BUREAU VERITAS SE ALĂTURĂ PACTULUI GLOBAL AL NAȚIUNILOR UNITE

BUREAU VERITAS SE ALĂTURĂ PACTULUI GLOBAL AL NAȚIUNILOR UNITE

Mar. 4 2024

Bureau Veritas este mândru să anunțe că este membru al Pactului Global al Națiunilor Unite, cea mai mare inițiativă din lume legată de responsabilitatea socială corporativă (CSR).

Prin această acțiune, Grupul își confirmă angajamentul de a respecta Cele Zece Principii ale Pactului Global, care urmărește să promoveze principiile universale privind drepturile omului, munca, mediul și anticorupția. Astfel de angajamente decurg natural din strategia Bureau Veritas de CSR și sustenabilitate, care reprezintă focusul pentru modelul unui business centrat aducerea unui plus valoare.

Aderarea la Pactul Global al Națiunilor Unite reprezintă, de asemenea, un nou pas în dedicarea Grupului față de responsabilitate. Eforturile sale existente de a modela un loc de muncă mai bun, un mediu mai bun și practici de afaceri mai bune sunt pe deplin aliniate la Cele Zece Principii ale Pactului Global și la cele 17 obiective de dezvoltare durabilă ale ONU.