Servicii de hidrogen

Servicii de hidrogen

Sprijinirea unui lanț valoric cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru generarea, stocarea, distribuția și utilizarea hidrogenului.

Producția de hidrogen este una dintre tehnologiile cheie în trecerea către o infrastructură energetică globală mai curată. De fapt, extinderea producției a fost desemnată de guvernele din întreaga lume ca fiind esențială pentru a ajuta economiile globale să atingă zero net emisii de dioxid de carbon până în 2050 și să limiteze creșterea temperaturii globale pentru a nu depăși 1,5 °C peste nivelurile preindustriale.

Cu toate acestea, pentru ca hidrogenul să-și atingă potențialul ca sursă de energie durabilă, trebuie depuse eforturi pentru a asigura un lanț valoric cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru generarea, stocarea, distribuția și utilizarea hidrogenului. Jucătorii din acest lanț, inclusiv producătorii, distribuitorii și furnizorii de tehnologie, lucrează pentru a proiecta, construi și opera tehnologia, facilitățile și infrastructura în încercarea de a face din hidrogen o sursă de energie de succes.

Ca parte a BV Greenline, echipa noastră de specialiști dedicată sustenabilității, oferă o gamă largă de servicii pentru a sprijini generarea, stocarea, distribuția și utilizarea hidrogenului în condiții de siguranță și durabilitate.

SOLUȚIILE NOASTRE INCLUD:

  • Certificare – folosind un cadru de certificare specific pentru a se asigura că proiectele de dezvoltare a hidrogenului respectă standardele de siguranță, inclusiv Certificarea voluntară a unităților de producție de hidrogen GP01-H2 [PH1].
  • CCUS – servicii de suport pentru utilizarea și stocarea captării carbonului.
  • Calitatea hidrogenului – certificarea calității hidrogenului.
  • Originea hidrogenului – certificarea originii hidrogenului de la sursa de producție până la utilizarea finală.
  • Intensitatea carbonului – evaluarea impactului de reducere a dioxidul de carbon a unităților de producere a hidrogenului.
  • Asistență – însoțirea tuturor actorilor pe parcursul întregului lanțul valoric al hidrogenului cu evaluări de risc, cadru de reglementare și expertiză.
  • Due diligence economic, de mediu și tehnic.