Nuclear

Nuclear

Ajutând toți actorii din industria nucleară să-și demonstreze conformitatea cu reglementările.

GARANTAREA SIGURANȚEI ȘI CALITĂȚII ÎN DOMENIUL NUCLEAR

Industria nucleară este o industrie complexă și în continuă evoluție. Este supusă controlului la nivel înalt din partea organizațiilor guvernamentale și neguvernamentale, prin numeroase reglementări și presiuni crescânde pentru a garanta siguranța locației și a activității.

Oferim o gamă completă de servicii care ajută toți actorii din industria nucleară să-și demonstreze conformitatea cu reglementările.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

În proiectele mari și complexe de centrale nucleare, stăpânirea calității nucleare și a nivelurilor de siguranță pentru toate provocările legate de instalații și echipamente este un factor cheie în drumul spre succes. Interacțiunea corectă cu autoritățile care supraveghează centralele nucleare, producătorii industriali, inginerii civili sau subcontractanții și strânsa colaborare cu companiile de utilități este vitală pentru proiect. De aceea, mulți operatori apelează la o organizație independentă, cum ar fi Bureau Veritas, pentru asistență.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

În calitate de organism de evaluare a conformității și, atunci când este necesar, ca organism de inspecție terț, vă putem ajuta să vă satisfaceți toate nevoile industriei în dumneavoastră activați prin intermediul sistemului nostru strict de management al calității nucleare.

SERVICIILE NOASTRE ACOPERĂ ÎNTREGUL CICLU DE VIAȚĂ AL PROIECTULUI:

  • Dezvoltarea proiectului.
  • Proiectare și achiziții.
  • Constructie.
  • Punerea in functiune.
  • Operațiuni.
  • Demolarea.

Cu un portofoliu vast de experiență și expertiză nucleară, vă ajutăm să vă consolidați know-how-ul pentru a vă oferi o soluție completă de risc și conformitate în acord cu reglementările internaționale și locale, pe toată durata de viață a activelor dumneavoastră.

INSPECȚII NUCLARE LA DISTANȚĂ


Ca parte a modului nostru inovator de a lucra cu clienții noștri, oferim companiilor audituri de supraveghere la distanță folosind ochelari inteligenți Realwear. Un beneficiu esențial al acestei oferte este că economisim timpul de călătorie, conducând astfel la economii substanțiale de emisii de CO2 și, în cele din urmă, reducând costurile pentru clienți și orele de muncă.

Acest serviciu ajută la asigurarea respectării standardelor interne și externe, chiar dacă inginerii de inspecție ai clienților nu pot călători la nivel internațional din cauza restricțiilor.

Folosind ochelari inteligenți Realwear, inginerul nostru local de inspecție poate asigura conformitatea deplină a tuturor sarcinilor efectuate în sfera definită de evaluare, transmițând filmări interactive bidirecțional în direct către un inspector din echipa de inspecție internă a clientului care poate viziona totul pe un computer.

EVALUAREA LANȚULUI DE APRIVIZIONARE


Standardele slabe ale partenerilor din lanțul de aprovizionare în ceea ce privește siguranța, etica sau performanța sustenabilității vă pot afecta propria reputație. Bureau Veritas oferă o soluție cu audituri secundare de încredere pentru a evalua performanța furnizorilor dvs. și pentru a vă ajuta la protejarea reputației mărcii.

Echipa noastră globală de specialiști lucrează în parteneriat cu dumneavoastră pentru a dezvolta audituri personalizate, adaptate cerințelor dumneavoastră individuale. Acestea pot include calitatea, siguranța, responsabilitatea socială și de mediu, precum și performanța contractuală.

DESCOPERIȚI SERVICIILE NOASTRE PENTRU SECTORUL NUCLEAR: