Furnizorii management-ului facilităților

Furnizorii management-ului facilităților

Servicii pentru specialiștii în facility management

Susțineți-vă clienții pentru a atinge conformitatea. Lucrul cu furnizorii de Facilities Management pentru a oferi clienților servicii specializate de testare, inspecție și certificare.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Există o gamă largă de servicii de testare, inspecție și certificare care pot adăuga valoare ofertei dumneavoastră în calitate de furnizor de management al facilităților. De la siguranța electrică și evaluările riscului de incendiu, la controlul clădirilor, performanța energetică și servicii suplimentare, cum ar fi calitatea aerului din interior. Lucrul cu un furnizor specializat pentru a oferi o gamă completă de servicii de inspecție vă poate ajuta să oferiți servicii mai bune clienților dumneavoastră pe o piață cu ritm rapid și competitiv.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

În calitate de lider global în servicii de testare, inspecție și certificare, Bureau Veritas lucrează în parteneriat cu furnizorii de servicii de management a facilităților pentru a oferi servicii de încredere și eficiente, care vă ajută clienții să obțină și să mențină conformitatea mai eficient. Înțelegem nevoia de viteză și acuratețe, de la programarea inițială până la raportare și certificare, și avem o echipă de specialiști care lucrează la nivel național alături de furnizorii serviciilor de facilities management pentru a ajuta la realizarea a ceea ce v-ați propus.

EVALUAREA LANȚULUI DE APROVIZIONARE


Standardele slabe ale partenerilor din lanțul de aprovizionare în ceea ce privește siguranța, etica sau performanța sustenabilității vă pot afecta propria reputație. Bureau Veritas oferă o soluție cu audituri secundare de încredere pentru a evalua performanța furnizorilor dvs. și pentru a ajuta la protejarea reputației mărcii.

Echipa noastră globală de specialiști lucrează în parteneriat cu dumneavoastră pentru a dezvolta audituri personalizate, adaptate cerințelor dumneavoastră individuale. Acestea pot include calitatea, siguranța, responsabilitatea socială și de mediu, precum și performanța contractuală.

BENEFICII:

  • Experiență puternică în sectorul FM, lucrul cu furnizorii de FM pentru a furniza servicii de testare, inspecție și certificare pentru clienții din sectorul public și privat.
  • Platforme online pentru acuratețe și vizibilitate sporite ale inspecțiilor, cu o imagine de ansamblu instantanee a stării de conformitate la nivel de contract și locații.
  • Raportare în timp real pentru a minimiza orice întârzieri.
  • Înregistrări fotografice ale defectelor echipamentului pentru a permite lucrări de remediere țintite.
  • Realizarea de schițe schematice la momentul inspecției pentru a asigura accesul rapid la informații.
  • Rapoarte de examinare amănunțite care produc o pistă de audit a stării echipamentelor, pentru referire rapidă și ușoară.
  • Producerea și stocarea securizată a schemelor scrise de examinare asigurând conformitatea și consultarea ușoară în viitor.
  • Echipa de asistență specializată pentru a vă gestiona contul.
  • Un singur furnizor specializat, care oferă o gamă completă de servicii de testare, inspecție și certificare.

DESCOPERIȚI SERVICIILE NOASTRE PENTRU FURNIZORII DE FACILITIES MANAGEMENT ȘI CLIENȚII LOR: