Inspecția și testarea echipamentelor de ridicat

Inspecția și testarea echipamentelor de ridicare (LOLER)

Vă ajutăm să îndepliniți cerințele de examinare amănunțită conform LOLER pentru echipamentele dumneavoastră de ridicare.

CÂT DE DES TREBUIE SĂ DEMAREZ O INSPECȚIE A ECHIPAMENTULUI DE RIDICAT?


Pentru România, cu excepția cazului în care există o schemă de examinare, care specifică alte intervale, examinările amănunțite ale echipamentelor de ridicare ar trebui efectuate la fiecare:

 • 6 luni, pentru echipamentele de ridicat si accesoriile asociate folosite la ridicarea persoanelor.
 • 6 luni, pentru toate accesoriile de ridicare.
 • 12 luni, pentru toate celelalte echipamente de ridicat.

O examinare amănunțită necesită o examinare vizuală și verificări funcționale și trebuie efectuată de o persoană competentă.

BUREAU VERITAS - EXPERȚI ÎN INSPECȚII ȘI TESTARE A ECHIPAMENTELOR DE RIDICARE


Echipa noastră de experți de ingineri de inspecție operează la nivel național pentru a efectua inspecții ale echipamentelor de ridicat în cel mai eficient și mai rentabil mod. Acest lucru vă ajută să obțineți și să mențineți conformitatea cu o întrerupere minimă a activităților din cadrul afacerii dvs. Important este că puteți beneficia de liniște în urma serviciului pe care îl primiți de la un lider global în testare, inspecție și certificare.

BENEFICIILE ALEGERII BUREAU VERITAS PENTRU INSPECȚIILE ECHIPAMENTELOR DVS. DE RIDICARE:

 

 • Obținerea și menținerea conformitatății cu LOLER și PUWER, ajutând la garantarea siguranței echipamentului dvs. de ridicat.
 • Permiterea unei mai bune planificări a programelor de întreținere și reparații pentru a repartiza costurile.
 • Obținerea liniștii complete din partea unui partener de inspecție independent, de încredere, fără asociere financiară cu contractorii.
 • Echipă cu experiență, cu o înțelegere cuprinzătoare a celor mai recente reglementări.
 • Un singur furnizor pentru a spori eficiența inspecțiilor echipamentelor de ridicare.
 • O echipă de experți formată din ingineri de inspecție calificați care operează la nivel național, susținută de o echipă centrală de planificare.
 • Abordare inovatoare a inspecțiilor cu instrumente online pentru a adăuga valoare, inclusiv Swift, oferind acces 24/7 la rapoartele de inspecție.
 • Instalație mobilă „închiriată” pentru a sprijini inspecțiile activelor mobile.

MAIA & SWIFT - UN MOD UȘOR DE A GESTIONA ȘI CONTROLA PROCESUL GLOBAL DE INSPECȚIE ONLINE


Ca parte a serviciului nostru de inspecție îmbunătățit – și gratuit pentru clienții care efectuează inspecții mecanice – oferim acces la date reale, precise și de încredere pentru toate rapoartele de inspecție folosind SWIFT, sistemul nostru de raportare online.

Dezvoltat intern de propria noastră echipă de experți, SWIFT este un portal web care oferă acces sigur, securizat, 24/7 la înregistrările dumneavoastră de inspecție, rapoartele de vizită și listele de echipamente.

VEZI CELELALTE SERVICII DE INSPECȚIE TEHNICĂ: