Vas de transport

Marină și Offshore

Bine ați venit la BUREAU VERITAS MARINE & OFFSHORE ROMANIA.

Cine suntem 

Suntem una dintre cele mai importante societăți de clasificare a navelor și organisme de verificare și siguranță offshore.  Colaborăm îndeaproape cu toţi clienții noştri pentru a obține siguranța și performanța atât pe mare, cât şi pe fluvii.

Profilul nostru

Numărându-se între cele mai importante societăți de clasificare din lume, Bureau Veritas lucrează pentru a oferi clienților noștri sprijinul, expertiza și cunoștințele aprofundate de care aceștia au nevoie pentru toate activitațile ce implică proiectarea, construcția si exploatarea navelor. Inginerii noștri, arhitecții navali, oamenii de știință, matematicienii și specialiștii în structuri și materiale sunt experți în domeniile în care activează. Ceea ce îi reunește este cunoașterea lor aprofundată a industriilor marine și offshore.

Bureau Veritas Marine & Offshore este condus de Matthieu de Tugny și numără: 

2.650 de experți în sectorul maritim & offshore si navigaţie fluvială
190 de ani de activitate
140 de țări în care activează

Lucrăm mână în mână cu clienții noștri

Relațiile noastre sunt construite pe servicii, transparență și încredere: lucrăm alături de clienții noștri, oferind sfaturile și calculele de care au nevoie și împărtășind cunoștințele noastre prin instruire și tehnologie. Lucrăm în strânsă colaborare cu întreaga comunitate marină & offshore şi de navigaţie fluvială: proiectanți, șantiere, producători de echipamente, antreprenori, armatori, companii petroliere și administrații portuare din întreaga lume.

Suntem aproape de clienții noștri, oriunde s-ar afla

Funcționăm ca o rețea globală, respectând standardele globale, dar fiind capabili și să reacționăm la nevoile clienților noștri la nivel local. Platformele de schimb de informații din rețeaua noastră și cu clienții noștri, combinate cu modul nostru deschis și transparent de lucru, dovedesc că suntem apți să gestionăm proiecte pe plan internațional.

Servicii de certificare a abilităților și calificărilor personalului

Bureau Veritas oferă un calendar bogat de cursuri de pregătire structurate într-un mod modular care să permită căi de dezvoltare a abilităților treptate și personalizate.

Cursuri privind Directiva ATEX 2014/34/UE, formări privind standarde tehnice, reguli și reglementări de marcă, studii HAZID- HAZOP, cursuri de Operatori Bolted Joint, certificare IECEX, certificare operatori NDT- TOFD, PA-UT, formările în sistem de management al mediului, energiei, sănătate și securitate ocupațională, sunt printre cele mai importante direcții de dezvoltare.

Catalog training

Astfel, dispunem de: 

16 centre regionale
5 centre tehnologice offshore
3 centre de cercetare
18 centre de inspecție
1 academie de verificare