Vas de transport

Marină și Offshore

LIDER GLOBAL

Una dintre cele mai importante societăți de clasificare din lume, Bureau Veritas lucrează pentru a oferi clienților noștri suportul, expertiza și cunoștințele aprofundate de care au nevoie.

Inginerii noștri marini, arhitecții navali, oamenii de știință, matematicienii și specialiștii în structuri și materiale sunt experți în domeniile alese.

Ceea ce îi reunește este cunoștințele lor aprofundate despre industriile marine și offshore.

2.650 de experți în sectorul maritim & offshore si navigaţie fluvială.
190 de ani de activitate.
140de țări în care oferim servicii.

Lucrăm mână în mână cu clienții noștri

Relațiile noastre sunt construite pe servicii, transparență și încredere: lucrăm alături de clienții noștri, oferind sfaturile și calculele de care au nevoie și împărtășind cunoștințele noastre prin instruire și tehnologie. Lucrăm în strânsă colaborare cu întreaga comunitate marină & offshore şi de navigaţie fluvială: proiectanți, șantiere, producători de echipamente, antreprenori, armatori, companii petroliere și administrații portuare din întreaga lume.

Suntem aproape de clienții noștri, oriunde s-ar afla

Funcționăm ca o rețea globală, respectând standardele globale, dar fiind capabili și să reacționăm la nevoile clienților noștri la nivel local. Platformele de schimb de informații din rețeaua noastră și cu clienții noștri, combinate cu modul nostru deschis și transparent de lucru, dovedesc că suntem apți să gestionăm proiecte pe plan internațional.

Servicii de certificare a abilităților și calificărilor personalului

Bureau Veritas oferă un calendar bogat de cursuri de pregătire structurate într-un mod modular care să permită căi de dezvoltare a abilităților treptate și personalizate.

Cursuri privind Directiva ATEX 2014/34/UE, formări privind standarde tehnice, reguli și reglementări de marcă, studii HAZID- HAZOP, cursuri de Operatori Bolted Joint, certificare IECEX, certificare operatori NDT- TOFD, PA-UT, formările în sistem de management al mediului, energiei, sănătate și securitate ocupațională, sunt printre cele mai importante direcții de dezvoltare.

Catalog training

Astfel, dispunem de: 

16centre regionale.
5centre tehnologice offshore.
3centre de cercetare.
18centre de inspecție.
1academie de verificare.