Cariere

Oamenii Bureau Veritas

Oamenii care lucrează pentru Bureau Veritas sunt cea mai importantă resursă a companiei, de aceea dorim să le oferim oporunitatea de a-și face auzită vocea, să vorbim despre ei înșiși și să le facem cunoscute activitățile. 

Fiecare din poveștile lor reprezintă o parte importantă a acestui mare mozaic, iar creșterea lor umană și profesională în cadrul grupului nostru poate da un exemplu pentru oricine dorește să se apropie de realitatea noastră.

O companie prezentă în 140 de țări și înrădăcinată în numeroase piețe extrem de diferite nu poate decât să aibă în interiorul său o interceptare vastă și eterogenă de profiluri profesionale.

Cele enumerate aici sunt doar câteva dintre rutele posibile, fiecare cu propriile particularități și cerințe. Totuși, ceea ce împărtășesc toate profilurile este vocația internațională puternică, atitudinea și conștientizarea că, în Bureau Veritas, colaborarea continuă cu colegii este ingredientul secret pentru atingerea obiectivelor comune precum şi a celor personale.

Pentru mai multe informații

Bureau Veritas - Resurse umane

Pentru a ne trimite CV-ul dumneavoastră, utilizați adresa de email hr.romania@bureauveritas.com