Petrol & gaze

Petrol & gaze

Ajutați-vă clienții de-a lungul lanțului valoric să-și mențină producția sigură și eficientă, controlând în același timp costurile.

MAXIMIZAREA EFICIENȚEI OPERAȚIONALE PENTRU REDUCEREA COSTURILOR ȘI A RISCURILOR

provocările dumneavoastră

Instalațiile de producție și depozitare offshore și onshore trebuie să fie sigure și rezistente. Având un ochi pe siguranță, companiile trebuie să inoveze continuu și să investească în noi active, în timp ce instalațiile învechite trebuie gestionate, apoi dezafectate în mod sigur și eficient din punct de vedere al costurilor. Dacă acest lucru nu este suficient, toate acestea trebuie gestionate cu respectarea reglementărilor stricte și a considerațiilor de mediu. Este vital pentru întreprinderile din petrol și gaze să mențină profitabilitatea prin maximizarea fiabilității instalațiilor lor și prin stimularea unei producții eficiente.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Oferind o prezență unică puternică pe tot parcursul ciclului de viață al unui activ, oferim servicii orientate spre soluții, cu valoare adăugată, atât onshore, cât și offshore.

SOLUȚIILE NOASTRE ACOPERĂ CICLUL COMPLET DE VIAȚĂ:

  • Pre-proiect. Lucrăm cot la cot cu clienții noștri în timpul acordării de autorizații, analizei de risc, revizuirii designului și certificării. Identificăm și reducem riscurile la un nivel cât mai scăzut posibil, asigurându-ne că proiectul este în conformitate cu reglementările și standardele.
  • Asigurarea calității / Controlul calității (QA/QC). Rețeaua noastră experimentată de profesioniști în servicii QA/QC sprijină clienții noștri prin construcție în îndeplinirea standardelor și reglementărilor riguroase pentru componente și echipamente.
  • Soluții OPEX pentru operațiuni. Bureau Veritas oferă o soluție unică pentru optimizarea OPEX. În calitate de partener pe termen lung, lucrăm cu tine de la începutul unui proiect și îl ducem la bun sfârșit.
  • Dezafectarea. Ne ajutăm clienții să realizeze dezafectarea completă în conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță, controlând în același timp costurile.

Catalog training

DESCOPERĂ SERVICIILE NOASTRE: