Food

Servicii în industria alimentară | Igienă alimentară, sănătate și siguranță

Întâlnirea cererii consumatorilor în industria alimentară.

PROVOCĂRILE dumneavoastră

Atingerea cerințelor complexe de reglementare ale industriei alimentare devine din ce în ce mai dificilă. Bureau Veritas vă pune la dispoziție o echipă de experți pasionați în alimentație pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, oferindu-vă o gamă largă de soluții simple și oneste care ajută la creșterea eficienței, la atingerea conformității și la îmbunătățirea siguranței de-a lungul lanțului alimentar.

INDUSTRIA ALIMENTARĂ – PROVOCĂRI DE SIGURANȚĂ ȘI IGIENĂ

Consumatorii de astăzi doresc să știe de unde provine mâncarea lor, cum a fost făcută și prelucrată, dar și cum s-a reușit păstrarea calității acesteia. Ca profesionist în industria alimentară, trebuie să demonstrați existența bunelor practici, a responsabilității, a trasabilității complete a produselor și respectarea reglementărilor stricte în vederea îndeplinirii tuturor așteptărilor - ceea ce desigur, devine un fenomen din ce în ce mai complex de întreprins în privința diverselor lanțuri de aprovizionare. 

SPRIJIM AFACERILE DIN INDUSTRIA ALIMENTARĂ PENTRU OBȚINEREA CONFORMITĂȚII

Echipa noastră de experți în industria alimentară include ofițeri calificați pentru sănătatea mediului și auditori acreditați BRC. Combinăm soluțiile digitale cu o serie de cunoștințe de neegalat ale celor mai recente reglementări pentru a vă oferi o soluție completă de la A la Z pentru testare, inspecție și certificare în toate aspectele legate de siguranța și calitatea alimentelor.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Bureau Veritas oferă o gamă completă de servicii de testare, inspecție și certificare (TIC) pentru a asigura siguranța și calitatea alimentelor dumneavoastră.

  • SERVICII EXTENSIVE DE SIGURANȚĂ ȘI IGIENĂ ALE ALIMENTELOR

Audituri specializate pentru siguranța alimentelor pentru a vă proteja afacerea, clienții și angajații. Auditorii noștri calificați vor aplica cea mai recentă legislație, vor audita afacerea dvs. în raport cu sistemele de management alese de dvs. și se vor asigura că auditurile sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri.

  • SOLUȚII DIGITALE ALIMENTARE

Software-ul nostru - lider de piață oferă informații clare și concise despre auditul dvs. de igienă și siguranță a alimentelor și include planuri de acțiune detaliate pentru a vă sprijini în realizarea oricăror îmbunătățiri necesare.

  • INVESTIGAȚII CONFORME CU SIGURANȚA ALIMENTARĂ

Investigații imparțiale, precise și amănunțite pentru a oferi vă liniște completă dvs. și clienților dvs.

  • SUPORT TEHNIC PROFESIONAL ÎN DOMENIUL ALIMENTAR

Echipa noastră cu experiență vă poate sprijini cu sistemul de management al siguranței alimentelor și revizuirile HACCP (Analiza pericolelor și punctelor critice de control), asigurându-vă că procedurile dumneavoastră de management pentru siguranța alimentară sunt de vârf și îndeplinesc atât cerințele legale, cât și cele mai bune practici.

  • SPRIJIN ÎN SERVICIILE DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

O gamă completă de servicii suplimentare de sănătate și siguranță, inclusiv evaluări ale riscurilor la fața locului, testare Legionella și evaluări ale riscului de incendiu. Aflați mai multe despre gama noastră completă de servicii de sănătate și siguranță.

  • SERVICII DE SUSTENABILIATE

Inclusiv raportarea CSR, raportarea carbon tracker și managementul energiei/mediului pentru a vă sprijini obiectivele de sustenabilitate.

  • SERVICII MANAGEMENTUL ȘI MONITORIZAREA LANȚULUI DE APROVIZIONARE CU ALIMENTE

Echipa noastră de experți ajută producătorii și comercianții cu amănuntul să garanteze siguranța și calitatea produselor, inclusiv prin audituri de încredere pentru a evalua performanța furnizorilor. Protejați-vă reputația mărcii prin verificarea standardelor de siguranță, etică și durabilitate de-a lungul lanțului de aprovizionare, cu audituri personalizate adaptate cerințelor dumneavoastră individuale și efectuate de profesioniști ai Bureau Veritas.

  • INSPECȚII DE PRODUCȚIE ALIMENTARĂ

Inclusiv testarea solului și a semințelor, analiza pesticidelor și certificarea practicilor responsabile, fiecare concepută pentru a vă ajuta să susțineți randamentul culturilor, să demonstrați durabilitatea și să obțineți acces pe piețele internaționale.

  • SERVICII ALIMENTARE SUPLIMENTARE

O ofertă completă externalizată pentru a menține siguranța, conformitatea și competența în comerțul cu amănuntul alimentar și ospitalitate. Echipa noastră poate lucra în parteneriat pentru a oferi instruire specializată în toate aspectele legate de siguranța alimentară și igiena, poate oferi linii de consiliere 24/7 și conduce managementul siguranței evenimentelor.

  • SPRIJIN DIN SPECIALISTII SECTORULUI ALIMENTAR

Bureau Veritas oferă o gamă largă de consiliere și educație pentru a-i sprijini pe cei din industria alimentară pentru a-și îmbunătăți înțelegerea și a-și atinge obiectivele mai eficient.

Image
Sectoare - Food