Retail & ospitalitate

Ospitalitate

În calitate de proprietar sau operator al unei stațiuni de lux cu servicii complete sau al unui tip boutique, al unui buget sau al unei proprietăți cu ședere prelungită, cunoașteți importanța maximizării performanței și valorii.

La Bureau Veritas, cunoaștem dezavantajele industriei ospitalității și de ce au nevoie proprietățile dumneavoastră pentru a funcționa optim. Indiferent dacă clădirile dumneavoastră au suferit daune în urma unui incident legat de vreme sau dacă aveți nevoie de evaluări ale stării proprietății pentru a facilita planificarea pe termen lung, ne ocupăm de asta așa cum ați avea grijă de oaspeții dvs.

BENEFICII CHEIE PENTRU PROPRIETARII ȘI OPERATORII DE HOTELURI:

  • Experiență în deservirea a sute de clienți mulțumiți din domeniul ospitalității
  • Expertiză în planificarea capitalului pentru a spori valoarea proprietății
  • Echipa națională de experți în domeniu și manageri de proiect
  • Procese și tehnologii operaționale integrate și scalabile
  • Soluții eficiente, rentabile și servicii receptive cu răspuns rapid

EVALUAREA LANȚULUI DE APROVIZIONARE

Standardele slabe ale partenerilor din lanțul de aprovizionare în ceea ce privește siguranța, etică sau performanța sustenabilității vă pot afecta propria reputație. Bureau Veritas oferă o soluție cu audituri secundare de încredere pentru a evalua performanța furnizorilor dvs. și pentru a ajuta la protejarea reputației mărcii.

Echipa noastră globală de specialiști lucrează în parteneriat cu dumneavoastră pentru a dezvolta audituri personalizate, adaptate cerințelor dumneavoastră individuale. Aceasta poate include calitatea, siguranța, responsabilitatea socială și de mediu, precum și performanța contractuală.

Contactați-ne pentru mai multe informații.