Acustice & Vibrații

Acustică & Vibrații

Recunoaștem, evaluăm și controlăm efectele negative ale zgomotelor și vibrațiilor asupra oamenilor, mediului, structurilor și utilajelor.

BUREAU VERITAS - EXPERȚI ÎN ACUSTICĂ ȘI SERVICII DE VIBRAȚIE

Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai ocupată, atenuarea efectelor zgomotelor și vibrațiilor asupra oamenilor și structurilor a devenit cu atât mai importantă. Trebuie luate în considerare aceste aspecte atunci când se introduce o nouă sursă de zgomot sau vibrație într-o zonă sensibilă sau când se creează o sensibilitate la zgomot într-o locație deja foarte zgomotoasă. Zgomotul și vibrațiile din mediul de lucru pot afecta, de asemenea, sănătatea indivizilor sau pot reduce productivitatea dacă zgomotul nu este corect evaluat și tratat în mod corespunzător.

Echipa noastră de acustică și vibrații oferă expertiză tehnică printr-o gamă vastă de domenii, de la planificare și evaluarea mediului, a zgomotului și a vibrațiilor ocupaționale, acustică de construcții și arhitectură, precum și instruirea la zgomot și vibrații. Activăm în diverse industrii și sectoare pentru a ajuta la gestionarea riscurilor și pentru a găsi soluții inovatoare în vederea îmbunătățirii acestora.

SERVICIILE NOASTRE DE ACUSTICĂ & VIBRAȚII

Contactează echipa noastră de auditori

Apasă aici