Audituri de secundă parte

Audituri de secundă parte

Evaluări independente ale performanței furnizorilor dumneavoastră. 

Lanțurile de aprovizionare globale din ce în ce mai complexe și o mai mare conștientizare a responsabilității sociale corporative din partea consumatorilor ne arată faptul că nu a fost niciodată mai important ca acum să monitorizăm performanța organizațiilor pe întregul parcurs al lanțului de aprovizionare

Standardele slabe ale furnizorilor în ceea ce privește siguranța, etica sau performanța durabilității vă pot afecta propria reputație în piață. Bureau Veritas vă propune o nouă soluție, și anume auditurile de secundă parte, prin care performanțele furnizorilor dumneavoastră vor fi evaluate conform tuturor reglementărilor existente în prezent, pentru a ajuta la protejarea reputației brand-ului pe care îl reprezentați. 

CUM VĂ PUTEM AJUTA

Echipa noastră globală de specialiști din sector lucrează în parteneriat cu dumneavoastră pentru a dezvolta audituri personalizate, adaptate cerințelor individuale pe care le întâmpinați. Acestea cuprind asigurarea calității, a siguranței, a responsabilității sociale și de mediu, precum și evaluarea performanței contractuale

După confirmarea necesității efectuării auditului, acesta va fi susținut într-un cadru cuprinzător al evaluării performanței furnizorilor dumneavoastră în raport cu standardele definite, ulterior urmând ca raportul complet pe care l-am obținut pe baza constatărilor să vă fie prezentat. 

Acest proces vă poate oferi cunoștințele și încrederea de care aveți nevoie pentru a atinge standardele impuse pe tot parcursul lanțului de aprovizionare și vă va ajuta în încercarea de a proteja reputația afacerii pe care o conduceți. 

BENEFICII

  • Creșterea credibilității companiei și reducerea riscului de daune reputaționale provocate de organizațiile cu care colaborați.
  • Evualări independente ale performanței furnizorilor, în conformitate cu standardele interne impuse de dumneavoastră, specifice sectorului în care activați, dar și naționale și internaționale.
  • Suport de încredere din parte unui lider global în testare, inspecție și certificare.
  • Echipă de specialiști exerpimentați care operează atât în România, cât și la nivel global.