Igienă ocupațională

Igienă ocupațională & pericolul la locul de muncă

Gestionăm riscurile de expunere ale angajaților dumneavoastră prin recunoașterea, evaluarea și controlul pericolelor legate de igienă ocupațională.

EVALUAȚI ȘI GESTIONAȚI PERICOLELE LEGATE DE IGIENĂ LA LOCUL DE MUNCĂ (CHIMICE SAU FIZICE)

Igiena muncii se referă la recunoașterea, evaluarea și controlul pericolelor la locul de muncă, care pot apărea de la agenții fizici, chimici sau biologici existenți în mediul de lucru. Obiectivul nostru, atunci când ne sprijinim clienții, este de a-i ajuta la protejarea bunăstării angajaților, precum și la menținerea conformității cu reglementările și / sau îndrumările relevante. Lucrătorii noștri în domeniul igienei vor evalua, monitoriza și evalua riscul de expunere real sau potențial al agenților periculoși și vor oferi sfaturi solide cu privire la modul de control al acestor riscuri. Obiectivul nostru este de a permite afacerii dumneavoastră să funcționeze în mod efectiv și eficient, protejând în același timp sănătatea tuturor părților implicate și obținând conformitatea.

EXPERȚI ÎN RAPORTAREA ȘI EFECTUAREA CONTROALELOR DE IGIENĂ PROFESIONALĂ

Rapoartele eliberate de Bureau Veritas sunt concise, formate dintr-un rezumat ușor de înțeles, susținut cu date tehnice relevante despre lucrările din diferite locații, și cu observații și analize. Acestea conțin sfaturi generale privind protecția lucrătorilor, cum ar fi schimbarea practicilor de lucru, controalele tehnice sau echipamentele individuale de protecție. Acolo unde este necesară luarea de măsuri de control specializate, fie pentru riscurile chimice, fie pentru cele fizice sau de altă natură, se poate oricând apela la diversele resurse ale Bureau Veritas.

În cazul în care este stabilită LEV (ventilația locală a eșapamentelor), este necesară examinarea și testarea periodică amănunțită pentru a se asigura că sistemul își menține eficacitatea. Oferim o gamă de servicii de evaluare a LEV care estimează performanța acestui sistem în conformitate cu COSHH.

Odată ce riscurile la locul de muncă sunt determinate și cuantificate, vom ajuta la informarea, instruirea și pregătirea personalului cu privire la pericolele la locul de muncă și mecanismele existente pentru a controla în mod eficient expunerea. Lucrătorii noștri în domeniul igienei vor dezvolta și vor oferi cursuri de instruire și, de asemenea, vor purta discuții pentru a identifica care sunt instrumentele care răspund cel mai bine nevoilor clienților existenți.

BENEFICIILE SERVICIILOR NOASTRE DE IGIENĂ PROFESIONALĂ

  • Obțineți și mențineți conformitatea cu toate reglementările relevante din domeniu;

  • Demonstrați-vă angajamentul față de sănătatea și siguranța angajaților dumneavoastră;

  • Obțineți liniște sufletească deplină de la un partener independent și de încredere de inspecție, fără nicio asociere financiară cu contractorii;

  • Obțineți acces la o gamă completă de servicii de testare, inspecție și certificare din partea experților calificați ai Bureau Veritas.

 

Contactează echipa noastră de auditori

Apasă aici