Managementul riscului industrial

Servicii de securitate industrială &

Managementul gestionării riscurilor

Ne asigurăm că îndepliniți toate codurile, standardele și reglementările relevante pentru a vă păstra angajații în siguranță. 

SERVIICII DE SECURITATE ȘI MANAGEMENTUL DE GESTIONARE A RISCURILOR

Identificarea riscurilor și asigurarea celor mai înalte niveluri de siguranță ale proceselor sunt esențiale pentru orice uzină industrială terestră sau offshore - și nimeni nu o realizează mai bine decât Bureau Veritas.

OBȚINEȚI CONFORMITATEA PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR DE SIGURANȚĂ & A REGLEMENTĂRILOR MANAGEMENTULUI DE RISC

Dat fiind faptul că operațiunile de asigurare și control ale calității nu au fost niciodată mai importante ca acum, misiunea Bureau Veritas este să să se asigure că îndepliniți toate standardele și reglementările relevante din domeniu, pentru a vă continua activitatea în siguranță. 

Gestionarea riscurilor industriale este o parte esențială a afacerii noastre și suntem deosebit mândri de renumele nostru internațional în domeniu. Suntem conștienți de faptul că proiectele mari au nevoie de sprijin la scară globală și, pentru a livra produsele sau serviciile la timp, este nevoie de o rețea de centre tehnice care sunt localizate peste tot în lume. 

EXPERȚI ÎN SERVICIILE DE SIGURANȚĂ & ÎN MANAGEMENTUL GESTIONĂRII RISCURILOR

De-a lungul istoriei sale îndelungate, Bureau Veritas a jucat un rol integral în evoluția serviciilor de prevenire ale pericolelor. Avem peste 190 de ani de experiență și, în calitate de lider mondial în testare, inspecție și certificare, ne-am adaptat procedurile de operare și am continuat să dezvoltăm acreditările profesionale ale personalului nostru, special pentru a asigura cele mai înalte niveluri de expertiză în materie de siguranță a proceselor din industrie. 

Serviciile noastre au fost concepute pentru a identifica și evalua în mod eficient diferitele potențiale riscuri care pot apărea la un moment dat în timpul funcționării instalației pe care o dețineți. 

Vă oferim servicii personalizate pentru a vă ajuta să atingeți performanțele necesare în vederea asigurării securității dumneavoastră, dar și a a angajaților. 

DESCOPERIȚI SERVICIILE NOASTRE DE GESTIONARE A RISCULUI INDUSTRIAL: