Inspecții de inginerie

Certificări și Inspecții în Domeniul Industrial

Asigurați securitatea activelor dumneavoastră, fie ele mecanice, electrice sau de presiune prin inspecția perioadică a acestora. 

ASIGURAREA CONFORMITĂȚII PENTRU OBLIGAȚIILE STATUTARE ȘI NORMATIVE

Există o serie de reglementări și standarde pe care organizațiile trebuie să le respecte pentru a asigura conformitatea instalațiilor, echipamentelor, produselor și serviciilor. 

De la calitate și mediu până la responsabilitate socială - îndeplinirea standardelor interne și externe nu oferă doar asigurarea conformității, ci poate demonstra și respectarea îndatoririlor pe care organizația le are. Această obligativitate acoperă legislația națională, codurile și reglementările aplicabile care condiționează obținerea licenței de operare, cerințele specifice sectorului în care activați, standardele naționale, internaționale, voluntare, precum și propriile procese interne. 

În vederea atingerii acestor obiective, efectuăm inspecții ale instalațiilor, echipamentelor și produselor pe care le aveți, precum și audituri ale sistemelor și proceselor dumneavoastră. Fie că vorbim de planul intern, de cel local sau de cel global, lucrăm în parteneriat cu clienții noștri pentru a evalua și măsura standardele necesare. În multe cazuri, inspecțiile și auditurile ne permit, în cele din urmă, să acordăm certificările de trebuință organizațiilor interesate.