Banci si asigurari

Finance

Soluții de sănătate, siguranță, mediu și management al riscurilor fără a compromite costurile sau performanța.

DEZVOLTAREA CADRELOR DE MANAGEMENT A RISCURILOR ÎN SECTORUL FINANCIAR

Obținerea conformității atât cu cerințele legale statutare, cât și cu cadrul de gestionare a riscurilor adoptat de dvs. rămâne una dintre cele mai mari provocări pentru orice organizație financiară. În urma crizei financiare și a presiunii crescute de reglementare, piața a cunoscut schimbări semnificative în procesul de management al riscului.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Un factor critic de succes pentru organizațiile din industria serviciilor financiare este nu numai adaptarea la noile condiții de piață, ci și identificarea factorilor care provoacă aceste condiții înainte ca acestea să se instaleze.

Stabilirea unui cadru de management al riscului a devenit vitală pentru orice organizație financiară pentru a obține eficiența necesară în controlul costurilor pentru:

 • Gestionarea profilului de risc.
 • Respinsabilitatea deplină pentru riscuri, definiții, controale și sarcinile de tratare ale riscurilor.
 • Implementarea și îmbunătățirea continuă prin stabilirea de obiective de performanță, măsurare și revizuire.
 • Aplicarea managementului riscului în luarea deciziilor.
 • Benchmark față de sector.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Bureau Veritas este un specialist în managementul riscului în industria serviciilor financiare; în special în domeniul ingineriei, mediului, sănătății și siguranței. Cu o lungă istorie de lucru cu organizații financiare - și furnizori de servicii de top pentru sector în întreținerea clădirilor, managementul facilităților și proprietarilor - oferim asigurare, conformitate și obligații statutare fără a face compromisuri în ceea ce privește costul sau performanța.

SOLUȚII ÎNCORPORATE DE CONSULTANȚĂ HSE 

Cu soluția încorporată de management a sănătății, siguranței, mediului și riscurilor de la Bureau Veritas, puteți beneficia, de asemenea, de echipe de specialiști sau persoane care lucrează direct în cadrul organizației dvs. pentru a dezvolta și furniza un program personalizat de conformitate, dezvoltare de sistem și asistență pentru siguranță atât pentru un proiect independent pe termen scurt, cât și pentru unul pe termen lung.

Echipele noastre integrate de pe tot globul au cunoștințele și înțelegerea necesare pentru a evalua și a atenua riscurile de afaceri și au capacitatea de a recurge la rețeaua mai largă de experți specialiști Bureau Veritas, oferind beneficii, know-how și suport maxim la nevoie.

ASIGURAREA DE SUSTENABILITATE

Un control mai mare al guvernanței corporative și o cerere crescută de transparență înseamnă acum că responsabilitatea corporativă și problemele de dezvoltare durabilă sunt în prim-plan pentru toate organizațiile financiare.

Cu programul nostru de asigurare, vă putem ajuta să fiți în fruntea asigurării sustenabilității, oferind servicii precum:

 • Ținte bazate pe știință - dezvoltare și raportare.
 • Audituri interne de conformitate a politicilor.
 • Asigurarea de raportare a sclaviei moderne și a drepturilor omului.
 • Trecerea la standardele GRI.
 • Asigurarea raportului de sustenabilitate.
 • ISO 20400 și servicii de achiziții durabile.
 • Verificarea Carbon Disclosure Project.
 • Verificarea obligațiunii verzi.

Catalog training