constructii BV

Construcţii şi Infrastructură

Producătorii, contractanții și autoritățile trebuie să poată oferi infrastructuri și clădiri sigure și fiabile pe termen lung. Vă ajutăm să îmbunătățiți siguranța, calitatea, sustenabilitatea și performanța activelor dumneavoastră.

Transformarea sigură şi durabilă a infrastructurilor

Provocările dumneavoastră

Peisajul urban și piața imobiliară sunt acum în plină transformare, locuitorii orașului se așteaptă la clădiri sigure, durabile și la un mediu urban sănătos. Drept urmare, instituțiile și constructorii trebuie să-şi asume o provocare: abordarea nevoilor comunităților prin construirea de orașe și infrastructuri eficiente. Pentru constructori și contractanți, este necesar să se proiecteze structuri rentabile de înaltă calitate, care să respecte normele de mediu și siguranță. Cu toate acestea, reglementările stricte și lanțurile complexe de aprovizionare îngreunează acest lucru.

Bureau Veritas oferă serviciile de verificare, inspecție și conformitate necesare pentru planificarea și gestionarea principalelor proiecte de construcții și infrastructuri.

Planificare și proiectare

Serviciile noastre - inclusiv verificarea proiectului, asistență tehnică, autorizare și studii de mediu - susțin profitabilitatea proiectului încă din stadiul de proiectare și achiziții.

Achiziții și construcții

Inspecțiile noastre de calitate / control, testele materialelor de construcție, managementul proiectului și supravegherea lucrărilor protejează siguranța și performanța pe termen lung a afacerii dumneavoastră.

Livrare

Serviciile noastre, cum ar fi asistența pentru certificările de construcții durabile, vă permit să comercializați și să puneti în funcțiune clădiri și infrastructuri în conformitate cu standardele principale de sustenabilitate.

Managementul activelor

Auditurile noastre periodice, auditurile energetice și analizele ciclului de viață vă ajută să vă mențineți, să controlați și să gestionați resursele.

Contactați-ne pentru mai multe informații