constructii BV

Construcţii şi Infrastructură

Producătorii, contractanții și autoritățile trebuie să poată oferi infrastructuri și clădiri sigure și fiabile pe termen lung. Vă ajutăm să îmbunătățiți siguranța, calitatea, sustenabilitatea și performanța activelor dumneavoastră.

Transformarea sigură şi durabilă a infrastructurilor

Provocările dumneavoastră

Peisajul urban și piața imobiliară sunt acum în plină transformare, locuitorii orașului se așteaptă la clădiri sigure, durabile și la un mediu urban sănătos. Drept urmare, instituțiile și constructorii trebuie să-şi asume o provocare: abordarea nevoilor comunităților prin construirea de orașe și infrastructuri eficiente. Pentru constructori și contractanți, este necesar să se proiecteze structuri rentabile de înaltă calitate, care să respecte normele de mediu și siguranță. Cu toate acestea, reglementările stricte și lanțurile complexe de aprovizionare îngreunează acest lucru.

Bureau Veritas oferă serviciile de verificare, inspecție și conformitate necesare pentru planificarea și gestionarea principalelor proiecte de construcții și infrastructuri.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Bureau Veritas oferă serviciile de testare, inspecție și conformitate (TIC) pentru construcții de care aveți nevoie pentru a planifica și gestiona proiectele majore de clădire și infrastructură.

  • Servicii de planificare și proiectare pentru a sprijini viabilitatea proiectului dvs. încă din etapa de proiectare și achiziție, inclusiv revizuiri de proiectare, asistență tehnică, soluții de autorizare și studii de mediu.
  • Achiziții și construcții. Echipa noastră de experți oferă inspecții de șantier QA/QC, testare a materialelor de construcție, management de proiect și supraveghere a construcției pentru a vă asigura siguranța și performanța pe termen lung a bunului dumneavoastră.
  • Predarea. Vă asistăm cu certificări pentru clădiri verzi precum LEEDTM și acceptarea serviciilor de lucru, ajutându-vă să vă comercializați clădirile și infrastructura conform standardelor de sustenabilitate de vârf.
  • Managementul activelor. Serviciile noastre includ inspecții, evaluări ale performanței energetice și analize ciclului de viață, astfel încât să vă puteți întreține, controla și gestiona mai bine activele.

CERTIFICARE PENTRU CLĂDIRI ȘI INFRASTRUCTURĂ

Gama noastră de servicii de certificare pentru clădiri și infrastructură vă permite să vă asigurați siguranța, să vă protejați reputația și să vă optimizați performanța activelor. Programele de certificare Bureau Veritas includ; ISO 55001 Asset Management, care vă ajută să vă maximizați rentabilitatea investiției; ISO 9001 și ISO 14001, care vă permit să respectați reglementările de management de calitate și de mediu; și ISO 45001, care evaluează sistemele de management al sănătății și securității în muncă pentru a ajuta la prevenirea accidentelor și a bolilor la locul de muncă.

EVALUĂRI ALE LANȚULUI DE APROVIZIONARE

Standardele slabe ale partenerilor lanțului de aprovizionare în ceea ce privește siguranța, etică sau performanța sustenabilității vă pot afecta propria reputație. Bureau Veritas oferă o soluție cu audituri secundare de încredere pentru a evalua performanța furnizorilor dvs. și pentru a ajuta la protejarea reputației mărcii.

Echipa noastră globală de specialiști lucrează în parteneriat cu dumneavoastră pentru a dezvolta audituri personalizate, adaptate cerințelor dumneavoastră individuale. Aceasta poate include calitatea, siguranța, responsabilitatea socială și de mediu, precum și performanța contractuală.

DESCOPERIȚI SERVICIILE NOASTRE: