Evaluări ale conformității produselor

Evaluări ale conformității produselor  - Servicii ale organismelor de notificare

Asigurați-vă că produsele dumneavoastră sunt sigure și corespund cu evaluarea conformității acestora.

PROCEDURA DE EVALUARE A CONFORMITĂȚII


În calitate de designer sau producător, trebuie să luați măsuri pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră sunt sigure și conforme. Pentru multe dintre produse, dumneavoastră, în calitate de producător sau reprezentantul dumneavoastră autorizat (persoana responsabilă), vă puteți auto-certifica. Pentru alte produse, cum ar fi utilaje specifice cu risc mai mare și aparate care funcționează pe bază de gaz, veți fi nevoit să solicitați verificarea independentă a conformității (și, în unele cazuri, a calității și a sistemului dvs. de producție) de către un organism notificat acreditat.

În funcție de client și de natura produsului și a schemei de certificare, procedura de verificare poate include una sau o combinație a următoarelor activități:

 • Testarea produsului.
 • Inspecţia.
 • Audituri din fabrică și birou.
 • Revizuirea documentară.

BENEFICII

 • Asistență la respectarea cerințelor la nivel internațional și național pentru conformitatea produsului.
 • Asigurarea respectării conformității - primită de la un organism notificat acreditat, un lider global în servicii de testare, inspecție și certificare.
 • Portofoliu complet de activități de evaluare a conformității pentru gamă largă de echipamente industriale.

EXPERȚI în a oferi garanții asupra faptului CĂ PRODUSELE DVS. SUNT SIGURE ȘI CONFORME


Având o echipă de experți și specialiști și o vastă experiență în serviciile de conformitate a produselor, servim ca organism notificat acreditat pentru a efectua întreaga gamă de activități de evaluare a conformității asupra produselor care intră în sfera de aplicare a:

 • Organismului notificat pentru Directiva privind echipamentele de lucru sub presiune.
 • Organismului notificat pentru Directiva Machinery.
 • Directiva organismului notificat pentru ascensoare și echipamente de ridicare.
 • Organismului aprobat pentru Transportul Mărfurilor Periculoase pe calea ferată și pe mare.

De asemenea, oferim servicii de certificare care iau în considerare toate aspectele de proiectare și care verifică conformitatea cu standardele internaționale specificate. Inginerii noștri cu experiență în verificarea proiectării examinează și verifică o gamă largă de articole, inclusiv vase sub presiune, conducte, cadre antiderapante, containere offshore, conducte, sisteme hidraulice și conducte.

În plus, oferim servicii de consultanță ATEX, inclusiv eliberarea certificatelor de asigurare ajutându-ne astfel clienții să-și realizeze evalurea conformității prin intermediul unui organism notificat.