Directiva ATEX

Directiva ATEX – 2014/34/UE & DSEAR

Conformitate și evaluarea riscurilor 

Ne asigurăm că zonele dumneavoastră periculoase sunt conforme și sigure în conformitate cu ATEX și DSEAR.

CE SUNT ATEX ȘI DSEAR?


ATEX este denumirea dată celor două Directive europene pentru controlul atmosferelor explozive. Cele două directive 99/92/CE (ATEX 137) se referă la cerințele minime pentru îmbunătățirea protecției sănătății și securității lucrătorilor care pot fi expuși unui risc de atmosfere explozive și au fost implementate anterior prin regulamentele privind substanțele periculoase și atmosferele explozive (DSEAR).

FIȚI ÎN CONFORMITATE CU ATEX ȘI DSEAR


În calitate de partener de conformitate ATEX și DSEAR, Bureau Veritas are abilitățile, sistemele și experiența necesare pentru a se asigura că zonele periculoase sunt conforme și sigure.

Sprijinim companiile să realizeze și să mențină conformitatea cu atmosferele explozive (ATEX) și cu Reglementările privind substanțele periculoase (DSEAR) 2002 pentru atmosferele explozive.

RESPECTAREA REGULAMENTULUI DSEAR


Indiferent dacă activitățile dvs. implică crearea sau eliberarea gazelor sau vaporilor inflamabili, cum ar fi pulverizarea vopselei pentru vehicule, sau dacă manipulați praf organic fin, cum ar fi făina obținută din cereale sau lemn, noi lucrăm ca o extensie a echipei dvs. pentru a vă ajuta să respectați legislația relevantă din industrie și să reduceți riscul de vătămare gravă.

Operăm standarde de bune practici, cu o documentație clară, precisă și o abordare consecventă care poate fi oferită în mai multe locații.

EXPERȚI ÎN CONFORMITATE ATEX și DSEAR, EVALUAREA RISCURILOR ȘI CERTIFICARE


Putem îmbunătăți managementul resurselor și cel financiar pentru activitățile de întreținere și vă putem oferi o asigurare independentă, de la terți, cum că cerințele ATEX și DSEAR sunt îndeplinite, fie în locația dvs., fie la clienți. Serviciile noastre includ:

  • Evaluarea riscurilor DSEAR.
  • Analiza decalajului DSEAR.
  • Antrenament DSEAR.

Pe lângă serviciile ATEX și DSEAR, Bureau Veritas este un lider global în testare, inspecție și certificare (TIC) și are peste 190 de ani de experiență pentru a vă sprijini cu aproape orice nevoie a dumneavoastră.