Energie & utilitati

Energie & utilităţi
 

Vă ajutăm să mențineți productivitatea, integritatea activelor dumneavoastră și să vă asigurăm conformitatea cu reglementările.

REALIZAREA PROVOCĂRILOR UNICE ALE SECTORULUI UTILITATILOR

În următoarele decenii, industria de producere a energiei se confruntă cu o provocare descurajantă în satisfacerea nevoilor globale de energie. Până în 2030, consumul de energie electrică se va dubla la nivel global și se va tripla în țările în curs de dezvoltare. Nevoia de generare de energie fiabilă, sigură și durabilă nu a fost niciodată mai mare.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Majoritatea problemelor cheie din sectorul energiei electrice și al utilităților se învârt în jurul „trilemei energetice” - sarcina de neinvidiat de a echilibra securitatea aprovizionării și creșterea costurilor, atenuând în același timp impactul asupra mediului.

Cu alte cuvinte, sectorul se străduiește să se asigure că energia este sigură, durabilă și accesibilă. Aceștia sunt pilonii pe care se construiește reputația – iar a ta nu a fost niciodată sub microscop mai mult decât este astăzi.

Furnizarea de energie sigură, durabilă și la prețuri accesibile, în același timp pentru satisfacerea populației în creștere a lumii necesită inovație, experiență și expertiză.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Bureau Veritas are oamenii și gama de servicii din sectorul utilităților pentru a vă ajuta să faceți față cu încredere oricărei provocări. Scopul nostru este să vă ajutăm afacerea să ofere eficiența necesară pentru a înflori într-o manieră sigură și durabilă, care vă va proteja și îmbunătăți reputația.

Pe gaz, cărbune, eolian, termosolar, hidro sau transport și distribuție, Bureau Veritas ajută clienții să mențină productivitatea, integritatea activelor lor și să asigure conformitatea afacerii lor.

Oferim un spectru larg de servicii în toate aspectele industriei de producere și distribuție a energiei electrice și în fiecare etapă a ciclului de viață al proiectului, inclusiv:

  • Fezabilitate și design
  • Achiziții
  • Constructie
  • Operațiune
  • Schimbarea proprietarului
  • Dezafectarea