Audituri de secundă parte

Certificare

Certificarea este cea mai credibilă modalitate de a vă demonstra excelența și de a vă putea îmunătăți continuu.

În sectoarele din ce în ce mai competitive, serviciile de certificare oferă organizațiilor de toate dimensiunile un mijloc de avantaj competitiv și o oportunitate de a intra pe noi piețe.

Cu o echipă dedicată de specialiști în certificare și peste 60 de acreditări la nivel global, Bureau Veritas oferă o gamă largă de servicii personalizate de certificare și audit pentru calitate, sănătate și siguranță, mediu, transport, securitatea informațiilor, responsabilitate socială și multe altele.


Soluțiile noastre includ audituri ale sistemelor de management de la distanță, ajutând la menținerea validității certificărilor acreditate în cel mai eficient și eficient mod.

După finalizarea unei evaluări a riscurilor, auditurile la distanță sunt efectuate folosind tehnologii IT, ceea ce permite auditorului nostru și clientului să comunice între ei, să partajeze și să revizuiască documentele în timp real. În primp instanță, un raport de audit parțial va fi emis, iar mai apoi acesta va fi completat de un audit la fața locului, dacă este necesar, pentru a acoperi orice clauze neauditate în timpul auditului de la distanță.

Cu câteva excepții, auditurile la distanță sunt total sau parțial permise pentru auditurile de etapă 1, auditurile de supraveghere, auditurile de recertificare (dacă este cazul), extinderea domeniului de aplicare și auditurile de urmărire (dacă este cazul) în cadrul ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22001, ISO 27001, ISO 50001, ISO 55001, ISO 13485, ISO 22301, BRC (Ambalare BRC, BRC S&D și BRC A&B), EN 9100 și EN 9120.

Pentru a vedea mai multe detalii legate de procesul nostru complet de certificare, dați click aici.