Bureau Veritas Sustainable World

News

RAPORT INTEGRAT 2022: PROGRES RESPONSABIL 

Apr. 20 2023

Bureau Veritas a lansat, pentru al doilea an, Raportul Integrat de activitate. Raport anului 2022 prezintă valoarea creată în lume prin intermediul activității noastre, precum și modalitățile prin care grupul BV alimentează și dezvoltă fundamentele încrederii și siguranței. Totodată, raportul aduce în prim plan strategia de sustenabilitate a grupului, incluzând angajamentele noastre de CSR și serviciile ESG pe care le punem la dispoziție prin BV Green Line

Acest Raport Integrat este inspirat de cadrul stabilit de standardul Value Reporting Foundation, care a fost produsul fuziunii din 2020 a Consiliului Internațional de Raportare Integrată (IIRC) și a Consiliului pentru Standarde de Contabilitate Durabilă (SASB). 

Este atât un document de sine stătător, cât și capitolul introductiv al Documentului de Înregistrare Universală 2022 al Bureau Veritas (URD). 

Pentru a reflecta angajamentul nostru de a modela o lume mai bună, versiunea digitală a acestui raport este în conformitate cu cerințele de accesibilitate a conținutului web. Este disponibil aici în format PDF.