Industria chimică

Industrie

Bureau Veritas sprijină revoluţia în industria chimică. Stimulată de creșterea piețelor emergente, lumea produselor chimice trebuie să se reinventeze și în lumina principalelor probleme ecologice și sociale. În acest context, producătorii sunt chemați să-şi multiplice inovațiile și testele de conformitate.

Bureau Veritas ajută producătorii de produse chimice să inoveze conform reglementărilor. 

Companiile din sector trebuie să țină seama de cererile tot mai mari de respectare a mediului și sănătății şi securităţii ocupaţionale. Acest lucru este valabil în special pentru produsele chimice speciale, a căror producție ridică probleme de reducere a emisiilor poluante și de control al reactivilor periculoși. Cu toate acestea, aceste provocări reprezintă la fel de multe oportunități de inovare și dezvoltare a companiei dumneavoastră.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de producător de produse chimice, trebuie să țineți cont de cerințele tot mai ample pentru a lua în considerare inclusiv implicațiile de mediu și sănătatea publică. Acest lucru este valabil mai ales pentru produsele chimice de specialitate, a căror producție ridică probleme suplimentare, cum ar fi reducerea emisiilor de poluanți și controlul reactivilor periculoși.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

În calitate de expert internațional QHSE, vă ajutăm să maximizați valoarea activităților dumneavoastră în conformitate cu reglementările legale şi specifice. Pentru aceasta, oferim soluții pentru audituri, inspecție și certificare în toate etapele activității dumneavoastră. În acest fel, evaluăm riscurile cu care vă confruntați din faza de stabilire a resurselor. Și, pentru a le asigura integritatea pe parcursul ciclului de viață, dezvoltăm planuri de inginerie, inspecție și întreținere. De asemenea, vă îndrumăm, prin utilizarea analizei digitale, pentru a vă ajuta să atingeţi noi niveluri de productivitate.

  • În ceea ce privește OPEX (costuri de operare), vă ajutăm să vă protejați activitățile, prin servicii precum inspecția echipamentelor sub presiune.
  • În plus, rețeaua noastră globală de laboratoare analizează calitatea substanțelor chimice și a materiilor prime utilizate în procesul de fabricație. Obiectiv: satisfacerea cerințelor clienților și a normelor legale. În special, vă ajutăm să stabiliți clasificarea, etichetarea și ambalarea produselor dumneavoastră, precum și fișele cu datele de securitate ale materialelor.
  • Evaluarea performantei furnizorilor. Standardele slabe ale partenerilor lanțului de aprovizionare în ceea ce privește siguranța, etica sau performanța sustenabilității vă pot afecta propria reputație. Bureau Veritas oferă o soluție cu audituri secundare de încredere pentru a evalua performanța furnizorilor dvs., dar și pentru a ajuta la protejarea reputației mărcii.

Servicii de certificare a abilităților personalului

Catalog training

Contactați-ne pentru mai multe informații