Digitalizare

Smart World

IT&C, NOUL CENTRU DE GRAVITAŢIE PENTRU COMPANIILE INDUSTRIALIZATE

Procesele tradiționale de producție au evoluat astfel încât IT&C-ul a devenit o componentă strategică și indispensabilă pe toate piețele.

Utilizarea IT&C în procesele de producție a implicat multe sectoare cheie pentru economia națională, contribuind, de asemenea, la gestionarea securității informatiei, extinzând capacitatea de control în gestionarea riscurilor de afaceri și creând astfel noi modalități de schimb economic și comercial.

Într-un sistem economic globalizat în care informațiile au o valoare esențială, securitatea rețelelor, a datelor și a informațiilor în ansamblu a devenit, prin urmare, una dintre cele mai importante provocări pentru economie.

Bureau Veritas a dezvoltat un portofoliu de servicii special dedicat sectorului IT&C, în special în certificarea sistemelor și instrumentelor de securitate a informațiilor.

O gestionare adecvată a proceselor IT&C-ului, cu o abordare sistemică, ne permite, de asemenea, să putem atinge niveluri de servicii din ce în ce mai dificile, atât la nivelul proceselor IT (IT Service Management), cât și la nivelul gestionării infrastructurilor de sprijin (Data Center) .

În cele din urmă, dezvoltarea de noi tehnologii de identificare digitală permite cetățenilor și întreprinderilor să acceseze servicii online ale administrațiilor publice și a întreprinderilor, inclusiv la nivel de comunitate.

Solicitați mai multe informații acum și aflați cum poate fi util Bureau  Veritas pentru compania dumneavoastră. Experții noștri vă vor prezenta cele mai bune soluții pentru a vă satisface nevoile.