Analiză cost/beneficii

Analiză cost/beneficii

Vă ajutăm să relizați un sistem de management al riscului eficient.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Evaluarea riscurilor ridică multe întrebări care necesită o interpretare atentă, pentru a asigura o reducere eficientă și o gestionare rentabilă a riscurilor. În calitate de operator specializat pe acest tip de serviciu, vă puteți baza pe noi și pe o judecată independentă pentru a vă ajuta la interpretarea a  abordărilor acceptabile în gestionarea tuturor potențialelor riscuri.

ALARP oferă un mijloc de evaluare a riscului în raport cu efortul, timpul și banii necesari pentru a-l controla. Riscul calculat poate fi comparat cu nivelurile de referință - exemplele se bazează pe criterii tipice de acceptabilitate din România.

Selectarea contramăsurilor ar trebui să se bazeze pe principii solide de gestionare ale riscurilor, inclusiv „ierarhia controlului”. Tehnicile cost-beneficiu sunt utilizate pentru a determina cea mai eficientă investiție de contramăsură. Pentru o comparație eficientă, toate impacturile și beneficiile sunt luate în considerare în termeni financiari și pot fi utilizate o serie de criterii de investiții, cum ar fi VPF (Valoare pentru prevenția fatalității). VPF poate fi utilizat pentru a determina dacă costul reducerii riscului este „extrem de disproporționat” față de beneficiul câștigat.

CUM VĂ PUTEM AJUTA NOI

Vă putem spijini în încercarea de a îmbunătăți felul în care sunt luate deciziile, oferindu-vă o bază pentru compararea opțiunilor de risc. Cu o lungă istorie în sprijinirea clienților în acest domeniu, ne adaptăm abordarea pentru a ne asigura că este aliniată la problemele specifice prezente. Acest lucru asigură faptul că putem oferi recomandări care adaugă valoare reală și asigură optimizarea riscurilor dumneavoastră.

BENEFICII

  • Veți putea demonstra în mod clar conformitatea cu reglementările
  • Vă veți putea adecva măsurile de gestionare ale riscurilor luate de dumneavoastră

  • Veți putea ajuta la identificarea unui mod mai rentabil de reducere a riscurilor

  • Veți primi suport din partea unei echipe cu experiență, care lucrează în parteneriat cu dumneavoastră, pentru a realiza care sunt potențialele riscuri și cum pot fi reduse acestea