audit de calificare

Audit de calificare

Pe piețele extrem de specializate, unde atenția la detalii, încrederea și transparența sunt factori competitivi decisivi, este deosebit de utilă dotarea companiei - sau a anumitor produse / servicii ale acesteia - cu o calificare, în majoritatea cazurilor aceasta având criterii stabilite de consorții sau organizații sectoriale de referință.

Auditurile de calificare se referă la verificarea și validarea conformității companiei  / produsului cu cerințele predefinite. În acest context, Bureau Veritas, de asemenea, prin colaborarea cu asociații și consorții importante, propune un serviciu pentru verificarea corespondenței produselor și serviciilor cu cerințele exprimate în chestionarul sau protocolul de referinţă, deținut de promotor.

În primul rând, compania trebuie să dovedească respectarea unei anumite calificări, specificând activitățile, procesele și liniile de producție pe care ar dori să le supună verificării. Pe baza acestor informații, Bureau Veritas, în numele organizațiilor sectoriale care promovează calificarea, este activat pentru procesul de verificare.

Aceasta este o cale care implică Bureau Veritas, ca organism responsabil de efectuarea controalelor în faţa unui cod de disciplină și a organismului care promovează chestionarul, care la finalul activității de verificare, eliberează un certificat și acordă producătorului dreptul de utilizarea a mărcii.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre auditurile de calificare.