office work

Auditul de furnizori

Extinderea și diversificarea bazei de furnizori, relocarea producției și utilizarea externalizării la scară internațională sunt toate caracteristicile unui lanț de furnizori modern la scară largă.

Piesele de coordonat pentru succesul afacerilor sunt multe. Acestea sunt alegeri strategice pe care organizațiile le adoptă cu scopul de a-și îmbunătăți rezultatele în creșteri competitive și de-a lungul întregului lanț de producție.

O verificare eficientă a lanțului de furnizori necesită o conștientizare completă a proceselor, particularităților și obiectivelor fiecărei aprovizionări. Prin urmare, această supraveghere are nevoie de resurse economice și abilități tehnice care nu sunt întotdeauna disponibile pe plan intern.
Calitatea de organism independent - consolidată prin abilitățile sale multidisciplinare, atât în sfera tehnică și de reglementare, cât și printr-o rețea densă de specialiști la nivel internațional - permite o soluție globală capabilă să monitorizeze, să controleze, să măsoare și să optimizeze procesele furnizorilor.

În acest sens, Bureau Veritas oferă un serviciu capabil, pe de o parte, să verifice conformitatea furnizorilor cu privire la valorile și standardele definite de client, iar pe de altă parte, să permită un feedback cu privire la metodologia de evaluare și posibilitățile de îmbunătățire a acestora.

Oferta noastră este dezvoltată într-o serie de servicii pentru a sprijini gestionarea lanțului de furnizori în mai multe domenii de aplicare: mediu, calitate, sănătate și siguranță, responsabilitate socială, siguranță alimentară, gestionarea energiei, anticorupție etc., și pe diferite linii de intervenție: calificarea și evaluarea furnizorului, controlul de subcontractare și controlul relocării.

Contactați-ne și descoperiți toate serviciile pe care vi le putem oferi.