Certificarea europeană pentru managementul dăunătorilor

BS EN 16636:2015 Certificarea europeană pentru managementul dăunătorilor

Demonstrați-vă calitatea în industria de combatere a dăunătorilor.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Primul standard european de management al dăunătorilor, BS EN 16636:2015 - Cerințe și competențe pentru serviciile de management al dăunătorilor, precum și schema de certificare aferentă, CEPA Certified®, stabilesc reperul pentru managementul profesional al dăunătorilor.

Promovat de CEPA (Confederația Asociațiilor Europene de Management al Dăunătorilor) și susținut de utilizatorii finali ai lanțului de aprovizionare, acest standard de afaceri îmbunătățește calitatea serviciilor de management al dăunătorilor în întreaga Europă.

Cu scopul de a proteja sănătatea publică, activele și mediul înconjurător, acest standard european specifică cerințele pentru serviciile de management al dăunătorilor și nivelurile de competențe care trebuie îndeplinite de furnizorii profesioniști.

Se aplică companiilor de gestionare a dăunătorilor care sunt implicate în evaluarea, recomandarea și executarea procedurilor de control și prevenire în ceea ce privește managementul integrat al dăunătorilor (IPM). Nu se aplică companiilor care prestează servicii în domeniul protecției culturilor de câmp și al curățării și dezinfectării de rutină asociate cu serviciile regulate de curățenie contractuale.

CUM VĂ POATE SPRIJINI BUREAU VERITAS

Pentru prima dată, CEPA Certified® servește drept punct de referință pentru industrie prin care companiile certificate pot demonstra „cea mai bună practică” și profesionalismul serviciilor lor. Permite companiilor mai mici de gestionare a dăunătorilor să-și demonstreze calitatea față de liderii din industrie și facilitează alegerea consumatorilor și întreprinderilor a unui furnizor de renume în care să aibă încredere.

Pentru majoritatea companiilor, certificarea implică un audit de o zi și o vizită pe teren pentru a observa practica aplicată de către un organism de certificare aprobat, cum ar fi Bureau Veritas. Certificarea durează trei ani și include un al doilea audit de supraveghere, care durează de obicei o jumătate de zi, la jumătatea perioadei de certificare. Evaluarea acoperă totul, de la competența personalului și a serviciilor, până la comunicarea cu clienții și păstrarea înregistrărilor pentru toate operațiunile de gestionare a dăunătorilor.

CEPA a dezvoltat un test de autoevaluare opțional, ușor de utilizat, pentru a vă ajuta să vă pregătiți înainte de procesul de certificare propriu-zis. Putem efectua o evaluare pentru a vedea dacă îndepliniți sau nu cerințele odată ce acest test este finalizat.

BENEFICIILE CERTIFICĂRII BS EN 16636:2015:

  • Veți urma un cadru încercat și testat pentru a demonstra calitatea față de concurenții de top.
  • Veți primi asistență independentă din partea unui lider global în testare, inspecție și conformitate.
  • Bureau Veritas a lucrat îndeaproape cu CEPA și alte asociații pentru a ajuta la formarea standardului.
  • Am fost primul organism de certificare din Marea Britanie care a eliberat certificări CEPA și continuăm să preluăm conducerea în Europa (aprobat CEPA în 18 state membre UE).