În viață nu te oprești niciodată din învățare

La nivel de lucru, actualizarea constantă nu numai că vă permite să vă desfășurați activitățile în cel mai bun mod posibil, ci și să găsiți noi stimuli și motivație în ceea ce faceți.
 

Desigur, uneori nu este ușor să dedici timp și spațiu pregătirii, zilele sunt pline de angajamente și termene ale proiectelor, iar toate acestea ne impun un ritm alert de muncă. Acesta este motivul pentru care este important să puteți îmbunătăți orice oportunitate de învățare, chiar și cele mai puțin structurate.

CARE SUNT CĂILE PE CARE PUTEM SĂ LE URMĂM?

Există două abordări care în ultimii ani s-au dovedit a fi mai eficiente în a ne ajuta colaboratorii să-și dezvolte căile de dezvoltare profesională:

1. Învățarea pe tot parcursul vieții - care vizează creșterea portofoliului lor de abilități și cunoștințe printr-un proces de auto-orientare și auto-educare pe parcursul întregii cariere.
2. Mentoratul invers (bidirecțional) - care se bazează pe ideea că este posibil un schimb de abilități între junior și senior în funcție de experiențele diferite ale fiecăruia dintre ei.

CARE SUNT BENEFICIILE ACESTOR PROCESE?

Antrenamentul în cazul unui individ revine la nevoia sa primordială de adaptare la propriile nevoi în vederea îmbunătățirii calității vieții profesionale în ansamblu și chiar și dincolo de ea. Colaboratorul dobândește un rol de protagonist activ în cadrul acestui proces, care este împărțit și în cazul Mentoratului Invers.
Mai mult, nu mai vorbim doar de dobândirea de cunoștințe valabile pentru totdeauna, ci de o învățare continuă în conformitate cu schimbările din societate.

DEZVOLTAREA PROFESIONALĂ ÎN CADRUL BUREAU VERITAS

Ca organizație globală, credem în dezvoltarea internă a angajaților noștri, indiferent de vârstă și geografie. Având o deosebită curiozitate și atenție, le ascultăm ideile, nevoile și experiențele pentru a încerca să inovăm împreună.