Certificarea în domeniul industriei cosmetice

Certificarea în domeniul industriei cosmetice ISO 22716:2007

Asigurarea calității înalte în industria cosmetică.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Dacă lucrați în industria cosmetică, trebuie să asigurați calitatea și managementul de mediu al produselor dvs., precum și să garantați că aceste produse sunt sigure pentru consumatori.

Industria a adoptat deja practici de calitate și de mediu și acum întreprinde implementarea bunelor practici de fabricație pentru toate produsele care urmează să fie comercializate în Europa sau în SUA, Japonia sau ASEAN, unde se aplică cerințe stricte.

În plus, produsele cosmetice organice au apărut ca o tendință de consum. Demonstrarea conținutului organic al unui produs a devenit cheia în strategiile de marketing actuale.

CUM VĂ POATE SPRIJINI BUREAU VERITAS

Cu expertiză în certificare și o bogată experiență în sector, Bureau Veritas vă sprijină să obțineți și să mențineți certificarea conform ISO 22716:2007 Cosmetice - Bune Practici de Fabricare (GMP) - Ghid privind bunele practici de fabricație. Oferim, de asemenea, Certificarea Cosmetică Organică în conformitate cu standardul Cosmebio.

 

  • Urmărirea unui cadru încercat și testat pentru a demonstra calitatea.
  • Respectarea cu încredere a cerințelor de reglementare specifice sectorului.
  • Răspuns la cererea în continuă evoluție din partea consumatorilor pentru produse sigure. durabile și ecologice.
  • Accesarea de noi piețe.
  • Asistență independentă din partea unui lider global în testare, inspecție și conformitate.
  • Abordare de parteneriat pentru a vă ajuta să înțelegeți obiectivele corporative, structura organizațională și cultura de afaceri.