Certificare ISO 27000

Certificarea ISO 27000

Protejați-vă informațiile și inspirați încredere părților interesate prin certificarea ISO 27000.

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

În lumea de astăzi, dependentă din punct de vedere tehnologic, amenințările cu încălcări ale securității informațiilor sunt în creștere. Un singur incident poate distruge imaginea companiei dvs., vă poate afecta continuitatea afacerii, dar și a veniturilor și vă poate compromite baza de clienți.

Organizațiile mari au fost mult timp ținta regulată a atacurilor, dar în prezent companiile IMM-uri sunt din ce în ce mai expuse riscului. Ca urmare, astăzi vă confruntați cu reglementări mai stricte, iar așteptările părților interesate pentru securitatea datelor sunt mari. De aceea, tot mai multe organizații văd adevărata valoare a unei abordări structurate a securității informațiilor, cum ar fi cea oferită de familia de sisteme de ghidare ISO 27000 și de managementul pentru securitatea informațiilor.

CUM VĂ PUTEM SPRIJINI NOI

Implementarea unui sistem de management protejează confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informațiilor companiei dumneavoastră. Minimizează riscul de încălcări și breșe de securitate și vă asigură de faptul că respectați legislația privind protecția datelor sensibile.

Vă putem sprijini și învăța cum să implementați sistemul de management potrivit pentru provocările cu care vă confruntați și, nu în cele din urmă, cum să obțineți certificarea ISO 27000.

De asemenea, oferim cursuri de învățare combinate pentru a vă ajuta să înțelegeți importanța securității informațiilor, cum să răspundeți prin efectuarea controalelor necesare și cum să protejați datele stocate și gestionate de organizația dvs. împotriva încălcărilor periculoase de securitate.

ISO 27017: UN COD INTERNAȚIONAL DE PRACTICĂ PENTRU SECURITATEA INFORMAȚIILOR ÎN CLOUD


Două treimi dintre companii raportează că au funcții și date găzduite pe platforme cloud, inclusiv date comerciale confidențiale: importanța proprietății și responsabilității clare pentru informații și securitatea acestora este primordială. Certificarea ISO 27017 asigură părțile interesate că sunteți capabil să abordați amenințările și complexitățile unice ale mediilor cloud.

ISO 27018: TRANSPARENȚĂ ÎN TRATARE CU INFORMAȚII DE IDENTIFICARE PERSONAL


Clienții de astăzi sunt din ce în ce mai preocupați de securitatea informațiilor și de potențialul de abuz al informațiilor lor personale sensibile. ISO 27018 le permite furnizorilor de servicii cloud care prelucrează cantități mari de informații de identificare personală să ofere transparență clienților și să demonstreze gestionarea responsabilă a datelor cu caracter personal.

ALTE SCHEME DE CERTIFICARE ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIEI INFORMAȚIEI:


Companiile de tehnologie ar putea fi, de asemenea, interesate de o serie de alte scheme de certificare specifice, cum ar fi certificarea Star Cloud Security Alliance (CSA), Standardul de operațiuni pentru centre de date sau Sistemul de management al serviciilor de tehnologie a informației ISO 20000. Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii despre aceste servicii.

BENEFICII:

  • Protejarea informațiilor pentru a păstra continuitatea afacerii
  • Asigurarea respectării reglementărilor din ce în ce mai stricte
  • Asigurarea părților interesate că luați în serios protecția datelor lor
  • Creșterea încrederii în echipa de management, atât în rândul personalului, cât și al părților interesate externe
  • Ajutor la reducerea sarcinii auditurilor clienților solicitate prin contract, demonstrând conformitatea cu criteriile recunoscute la nivel internațional
  • Sprijin de la un lider global în servicii de testare, inspecție și certificare
  • Îmbunătățirea gradului de conștientizare a personalului dvs. prin instruire