Certificarea produselor industriale

Certificarea produselor industriale

Serviciile noastre de certificare a produselor industriale îi ajută pe clienți să își evalueze corect produsele, în conformitate cu standardele de siguranță, calitate și mediu, certificându-le astfel pentru intrarea pe piețele din întreaga lume.

PAȘAPORTUL DUMNEVOASTRĂ CĂTRE PIEȚELE DIN ÎNTREAGA LUME

PROVOCĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

 • Înțelegerea tuturor reglementărilor aplicabile (siguranță, calitate, mediu) în care va fi utilizat produsul dumneavoastră
 • Efectuarea unei evaluări amănunțite a produselor în raport cu standardele tehnice, directivele și reglementările
 • Clarificarea oricărei acțiuni necesare pentru a obține conformitatea (revizuirea proiectului, testarea martorilor, inspecția)
 • Obținerea de acces în cadrul noilor piețe pentru produsele dvs. prin programe de certificare locale și globale

De peste 100 de ani, producătorii au încredere în noi pentru asistența pe care le-o oferim în obținerea conformității pe piața certificării produselor industriale. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să accesați în deplină siguranți și conformitate terenul complex al certificării produselor industriale, permițându-vă astfel să vă distribuiți produsele pe piață atât în țară, cât și în străinătate.

CUM VĂ PUTEM AJUTA 

Experții noștri tehnici asigură certificarea produselor pentru o gamă largă de echipamente. Vă ajutăm să asigurați conformitatea nu numai pentru produsele dvs. tradiționale, ci și pentru produsele „inteligente” din industria X.0 și cele produse folosind tehnici de ultimă generație, cum ar fi fabricarea aditivă.

Asigurați-vă accesul pe piețe

 • Înțelegem și clarificăm reglementări complexe din piețele țintă unde doriți acces, atât interne, cât și internaționale.
 • Evaluăm conformitatea și certificăm produsele industriale pe care le oferiți către export în întreaga lume.
 • De asemenea, vă certificăm și personalul, permițându-vă astfel să arătați că abilitățile angajaților dvs. evoluează odată cu noile tendințe din industrie.

Conformitate pentru prezent și viitor

 • Ne vom folosi de abilitatea noastră globală de certificare pentru a vă ajuta să securizați piețele pe care activați în prezent și, totodată, le pregătim pe cele pe care doriți să activați în viitor.
 • Ne clasăm în vârful industriei X.0, oferind certificare pentru produse și tehnici de fabricație noi.
 • Facilităm existența unor lanțuri de aprovizionare mai rapide, prin certificarea produselor realizate cu tehnici noi, avansate, cum ar fi fabricarea aditivă.

Expertiză & rețea globală

 • Vă punem la dispoziție expertiza noastră la nivel global, prin intermediul specialiștilor noștri în certificarea produselor la fața locului din 140 de țări.
 • Deținem unul dintre cele mai bogate portofolii din lume de acreditări și notificări.
 • Împărtășim cu dumneavoastră cunoștințe extrem de specializate pentru o gamă foarte largă de categorii de produse și reglementări naționale.
 • Ceea ce ne recomandă sunt cei peste 100 de ani de experiență, devenind astfel una dintre cele mai vechi organisme de conformitate din lume.

Aprobat pentru evaluarea conformității în Regatul Unit (UKCA)

UKCA este noul marcaj dezvoltat în urma ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană. Este necesar pentru anumite produse vândute în Anglia, Țara Galilor și Scoția (cu excepția Irlandei de Nord). Scopul noului marcaj este de a confirma că produsul îndeplinește cerințele în vigoare. Marcajul UKCA va fi aplicat majorității produselor care necesită în prezent marcajul CE pentru a fi introdus pe piața britanică.

Bureau Veritas lucrează deja cu producătorii ale căror produse sunt destinate Angliei, Țării Galilor și Scoției și suntem pregătiți să îi ajutăm și pe alții să obțină marcajul UKCA.

Pentru mai multe informații despre UKCA, contactați-ne.