Sistemul de Management al Calității ISO 9001

Certificarea Sistemului de Management al Calității ISO 9001

REALIZAȚI CONFORMITATEA CALITĂȚII CU CERTIFICAREA ISO 9001

Diversificarea cerințelor legale și a clienților creează necesitatea unei îmbunătățiri a calității între organizații. Cel mai eficient mod de a atinge aceste standarde și de a demonstra îmbunătățirea continuă este utilizarea unui sistem de management al calității, certificat conform ISO 9001:2015 recunoscut la nivel internațional.

Certificarea conform ISO 9001:2015 vă ajută să implementați procese simplificate și să îmbunătățiți eficiența operațională, asigurându-vă că luați deciziile corecte pentru organizația dumneavoastră.

CERINȚE DE SISTEM DE GESTIONARE A CALITĂȚII ISO 9001 ȘI CUM SĂ DEVENIȚI CERTIFICAT ISO

Ar trebui să înțelegeți beneficiile și obiectivele obținerii certificării ISO 9001 a sistemului de management al calității. Sistemul de management al calității ISO 9001 va fi încorporat în fiecare domeniu al afacerii dvs. și trebuie să fiți pregătiți pentru o schimbare importantă în metodologia dvs. de lucru. În plus, toți angajații trebuie să fie conștienți de ceea ce se așteaptă și de unde se află domeniile lor de responsabilitate în viitor, atunci când sistemul de management al calității ISO 9001 a fost implementat.

BENEFICIILE CERTIFICĂRII ISO 9001

  • Gestionați mai eficient procesul de calitate al organizației dvs.;
  • Îmbunătățiți satisfacția clienților;
  • Îmbunătățiți fiabilitatea operațiunilor dvs. pentru a satisface și a depăși cerințele clienților;
  • Obțineți certificarea în conformitate cu liniile directoare ale Forumului Internațional de Acredtare, cu sprijinul Bureau Veritas, un organism de certificare acredtitat;
  • O abordare de parteneriat pentru vă ajuta să vă înțelegeți obiectivele corporative, structura organizațională și cultura afacerilor.

BUREAU VERITAS - EXPERȚI ÎN CERTIFICAREA SISTEMULUI DE GESTIONARE A CALITĂȚII ISO 9001

În calitate de organism de certificare acreditat, echipa noastră de experți lucrează cu diferite organizații pentru a le ajuta să îndeplinească cerințele standardului prin indentificarea lacunelelor din sistemul de management și auditând afacerea la standardul cerut.

Procesul nostru de selecție a auditorului include monitorizare continuă și program de dezvoltare profesională continuă pentru a ne asigura că resursele noastre sunt de cel mai înalt calibru.

De asemenea, oferim audituri ale sistemului de gestionare la distanță, ajutând la menținerea validității certificărilor acreditate în cel mai eficient mod.

TRAINING PENTRU CERTIFICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII ISO 9001

În plus față de serviciile de certificare, oferim cursuri de instruire ISO 9001 relevante pentru implementarea și menținerea unui sistem de management al calității ISO 9001.

Vedeți, de asemenea, Sistemul nostru de Management al Calității Mediului ISO 14001 și Sistemul de Management al Sănătății și Siguranței ISO 45001.