Cladiri de birouru

Enterprise Risk 

Gestionarea riscurilor afacerilor într-o manieră proactivă

În fiecare zi, companiile se confruntă cu riscuri pentru sistemele informatice, pentru persoane şi active, care pot avea un impact asupra capacităţii lor de a continua afacerile şi a reputaţiei lor. 

În acelaşi timp, autorităţile de reglementare cresc presiunea pe companii, pentru a se asigura că adoptă o abordare riguroasă a gestionării riscului, cu neconformităţi ce se traduc în sancţiuni pecuniare majore.

Portofoliul de servicii pentru gestionarea riscului de afaceri oferit de Bureau Veritas Certification ajută companiile să protejeze sistemele de informaţii şi activele şi să abordeze proactiv riscurile de afaceri.

Programele noastre de formare vă ajută personalul să înţeleagă regulile şi să le aplice. Rezultatul: conformitatea, continuitatea afacerii, creşterea încrederii clienţilor şi utilizarea eficientă a activelor dvs.

Suntem lider la nivel mondial în domeniul certificării cu recunoaşterea externă de către organisme naţionale şi internaţionale. Auditorii noştri sunt prezenţi în peste 100 de ţări şi asta ne permite să oferim gama noastră de servicii de certificare şi instruire împotriva riscului de afaceri pentru companiile care operează în întreaga lume.

Securitatea informaţiei

Protejaţi confidenţialitatea, integritatea şi disponibilitatea informaţiilor companiei dvs.
Reduceţi la minim riscul de încălcare şi asiguraţi conformitatea legislativă în materie de protecţie a datelor cu certificarea ISO 27001.

Continuitatea afacerii

Faceţi față ameninţărilor care va pun în pericol continuitatea afacerii. Prin implementarea unui sistem operaţional de gestionare a continuităţii conform ISO 22301, puteţi îmbunătăţi rezistenţa ecosistemului dvs. de afaceri şi puteţi demonstra părţilor interesate că sunteţi pregătiţi pentru o eventuală criză.

Anticorupţie

Evitaţi riscurile de afectare a reputaţiei companiei dvs prin prevenirea, identificarea şi gestionarea riscului de corupţie din organizaţia dvs. Asiguraţi-vă că cine lucrează în numele societăţii dvs. îşi desfăşoară activităţile cu criterii de integritate, cu certificarea ISO 37001.

Protecţia datelor

Concentraţi-vă pe respectarea GDPR şi demonstraţi responsabilitatea administrării datelor personale cu serviciile Gap Analysis şi cu certificarea voluntară pentru Sistemul de management al protecţiei datelor.

Gestionarea activelor

Asiguraţi transparenţa în gestionarea sigură şi responsabilă a activelor şi în folosirea corespunzătoare a fondurilor. Identificaţi oportunităţile de îmbunatățire şi stabiliţi procese de îmbunătăţire prin certificarea ISO 55001.

Directiva NIS 

Evitaţi riscurile prin adoptarea unui nivel de protecţie a informaţiilor adecvat standardelor de cybersecurity la cele mai înalte standarde cerute de U.E. prin Directiva NIS 2016/1148.

Gestionarea riscurilor 

Echipaţi-vă compania cu o abordare structurată a managementului riscului, îndeplinind cerinţele de conformitate şi faceţi astfel faţă creşterii riscului de accident şi a instabilităţii economice.