Grupul Bureau Veritas

Grupul Bureau Veritas România

Bureau Veritas România este o companie a grupului Bureau Veritas.

Grupul Bureau Veritas, cu sediul central la Paris, este lider mondial în servicii de control, verificare şi certificare pentru Calitate, Mediu, Sănătate, Siguranţă şi Responsabilitate Socială QHSE-SA.

În România, Grupul Bureau Veritas este prezent cu: 

  • Divizia de Marină: oferă servicii de clasificare de nave şi platforme offshore şi expertiză tehnică pentru a evalua şi controla riscurile precum şi a imbunatăţi performanţele.
  • Divizia de Industrie: oferă servicii de menţinere a securităţii, funcţionalităţii şi integrităţii echipamentelor industriale precum şi a conformităţii acestora cu normele naţionale şi internaţionale, voluntare sau reglementate.
  • Divizia de Certificare: oferă servicii acreditate de certificare într-o gamă vastă de domenii, pentru a verifica şi a da confirmarea oficială (cu un certificat) a faptului că un sistem, produs, persoana sau activ este conform cu o anumită cerinţă ori standard.
  • Divizia de Construcţii şi Infrastructură: oferă servicii de asigurare a conformităţii, eficienţei energetice, securităţii şi performanţei, pentru clădiri şi infrastructură date în folosinţă sau aflate în construcţie.
  • Divizia de Agri-Food & Commodities: oferă servicii care îmbunătăţesc transparenţa şi verifică compoziţia, calitatea şi cantitatea bunurilor pe întreg lanţul de producţie şi comercializare, de la foraj la vânzare şi de la fermă la furculiţă.
  • Divizia de Bunuri de larg consum: oferă servicii de testare si verificare a confomităţii, calităţii, siguranţei şi performanţei bunurilor de larg consum şi îmbunătăţesc eficienţa pe întreg lanţul de producţie.