Inițiativa lanțului de aprovizionare farmaceutică

Inițiativa lanțului de aprovizionare farmaceutică - Servicii de certificare 

Pharmaceutical Supply Chain Initiative este o organizație non-profit care promovează practici de aprovizionare responsabilă în toată industria farmaceutică pentru a îmbunătăți sustenabilitatea socială, de sănătate, de siguranță și de mediu a lanțurilor de aprovizionare. Acesta stabilește cinci principii cheie pentru o conduită responsabilă în afaceri: etică, drepturile omului și muncă, sănătate, siguranță și mediu și sisteme de management.

Fiecare dintre aceste domenii conturează cele mai bune practici pentru orice afaceri care operează în cadrul lanțului de aprovizionare cu produse farmaceutice și a fost dezvoltat un cadru de audit pentru a evalua performanța furnizorului în raport cu principiile, standardele internaționale și cerințele de reglementare.

Lucrând îndeaproape cu partenerul dvs. de audit, Bureau Veritas vă poate asigura că îndepliniți și respectați standardele PCSI.

CUM VĂ POATE SPRIJINI BUREAU VERITAS

Bureau Veritas este mândru să fie un organism de audit PCSI aprobat. Echipa noastră de auditori calificați din Marea Britanie are experiență de lucru cu organizații din întregul lanț de aprovizionare farmaceutic și vă poate sprijini organizația în îndeplinirea și susținerea Principiilor PCSI.

Auditurile noastre acoperă furnizorii de servicii și producția generală, precum și furnizorii de bază, producătorii externi, plus furnizorii de componente și materiale.

BENEFICII:

  • Atrageți mai mulți clienți cu o ofertă complet auditată.
  • Îmbunătățiți siguranța, sustenabilitatea și performanța afacerii dvs.
  • Mențineți standarde înalte de management al riscurilor în cadrul unității dvs.
  • Partajați rezultatele auditului prin intermediul unui portal web pentru a economisi costuri și pentru a oferi vizibilitate lanțului de aprovizionare.
  • Audit și suport complet din partea Bureau Veritas, un lider global cu o echipă înalt calificată.