grafice

Monitorizarea rețelei și auditul intern

Companiile de astăzi au rețele de distribuție din ce în ce mai extinse, cu scopul de a ajunge la clienții lor oriunde în lume.

O rețea de distribuție pe rază lungă este într-adevăr o alegere fundamentală pentru extinderea propriei piețe. Cu toate acestea, această răspândire implică în același timp obligaţia, pentru companie, de a garanta un nivel omogen de performanță a serviciilor sale și experiența clienților.

Capacitatea de a-și asigura propriile caracteristici particulare în timp și în spațiu trece prin monitorizarea propriei rețele. Gestionarea rețelei trebuie să satisfacă de fapt necesitatea protejării mărcii și să aibă loc în conformitate cu cerințele indicate de compania-mamă.

În acest sens, performanța rețelei devine un instrument puternic pentru difuzarea mărcii.

Aceasta nu este doar o problemă economică. Conștientizarea consumatorilor cu privire la aspectele sociale și de mediu a crescut considerabil, grație și atenției mass-media. Această atenție a determinat companiile să gestioneze așa-numitul risc reputațional.

Pentru a proteja imaginea companiilor și pentru a le ajuta să își monitorizeze rețeaua, Bureau Veritas oferă servicii cu un nivel ridicat de personalizare, pentru a răspunde diferitelor nevoi date de diferitele piețe. Domeniul de aplicare al serviciilor noastre este în principal rețeaua de puncte de vânzare, deținute sau în franciză. Programele noastre de audit (anunțate și neanunțate) sunt realizate cu scopul de a evidenția punctele forte și punctele slabe în ceea ce privește cerințele definite: calitate a serviciului, standarde de referință, cerințe contractuale, standarde anticorupție, siguranță la locul de muncă.

Orientarea noastră puternică către managementul proiectelor personalizate la nivel înalt ne-a permis să dezvoltăm în timp abilitățile necesare pentru un serviciu structurat și articulat: audit intern, mystery audit, managementul riscurilor, protecția mărcilor etc. Toate instrumentele sunt puse în aplicare pentru a putea oferi o imagine utilă a deciziilor strategice ale conducerii companiei.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre toate serviciile dedicate gestionării rețelei.