Press Release

Bureau Veritas certifică SafeGuard Hotelul Perla Moldovei

Sep. 8 2021

Unitatea hotelieră de patru stele situată în stațiunea Slănic Moldova a obținut luna aceasta certificarea SafeGuard, ca urmare a auditului efectuat de experții Bureau Veritas. În felul acesta, Perla Moldovei a reușit să-și demonstreze conformitatea sută la sută pentru adoptarea măsurilor de prevenție împotriva noului tip de coronavirus.

Echipa de management a hotelului a dispus implementarea tuturor măsurilor obligatorii de prevenție împotriva Covid-19, asigurându-le astfel atât angajaților unității, cât și turiștilor toate condițiile necesare unei bune desfășurări ale activităților întreprinse.

În plus, la dispoziția personalului dar și al turiștilor, în zona recepției este amplasat numărul de telefon al autorităților sanitare, dar și al centrelor medicale publice și private. În zonele intens tranzitate de angajați și de turiști sunt inscripționate marcaje delimitatoare pentru asigurarea respectării distanțării sociale de minimum 2 metri, dar și instrucțiuni cu privire la obligativitatea purtării măștii în spațiile închise sau aglomerate.

Standardul SafeGuard reprezintă o suită de soluții concepută pentru a răspunde nevoilor tuturor sectoarelor economiei, pe măsură ce se (re)deschid. Acesta abordează riscurile specifice tuturor locurilor în care oamenii trăiesc și muncesc, antrenând totodată echipele în mod eficient cu privire la bunele practici de igienă și verificând concordanța stabilirii și implementării măsurilor de protecție.

Unitatea hotelieră din Slănic Moldova respectă în întregime procedurile de siguranță și protocoalele de curățenie și dezinfecție adecvate astfel că, atât personalul cât și clienții hotelului se află în deplină siguranță pe tot parcursul programului de funcționare.

“Misiunea Bureau Veritas este, de 200 de ani, să modelăm o lume a încrederii. Eticheta Safe Guard răspunde exigențelor noii normalități a societății în care trăim, în ceea ce privește sănătatea, siguranța și igiena. Acest serviciu se înscrie în inițiativa noastră globală, Restart your Business with BV, o suită de soluții care asigură reluarea în siguranță a activității in toate domeniile de business.”, a declarat, de asemenea, Alexandru Vidu - CEO Bureau Veritas România.

Eticheta SafeGuard acordată de Bureau Veritas acoperă toate spațiile de folosință comune, precum zona de recepție, grupurile sanitare și holurile intens circulate, aplicabile întregii suprafețe hoteliere de 2850m².

Bureau Veritas România este lider de piață pentru serviciile de audit care vizează conformitatea cu regulile și bunele practici de prevenție Covid-19. Având un portofoliu de peste 1000 de locații deja certificate, Bureau Veritas s-a alăturat eforturilor partenerilor și clientilor săi în vederea garantării unor spații sigure pentru desfășurarea activităților de business. Printre clienții care au ales soluțiile Bureau Veritas se numără jucători de top din: Retail - Cora, Mega Image, Auchan, din domeniul Hotelier - Grupul Accor, Ramada, Alpin, din Real Estate Office - Timpuri Noi Offices, Business Garden, din zona Serviciilor de Interes Public - Clinicile Gral, Școala de Șoferi TEO, precum și unul dintre cei mai mari asiguratori de pe piață – societatea Allianz-Țiriac.

Grupul Bureau Veritas îşi bazează reputaţia consolidată pe seriozitate si competenţă tehnică, pe valori ca integritatea şi etica, imparţialitatea, orientarea către clienţi şi siguranţa la locul de muncă. Bureau Veritas a creat acest standard împreună cu echipe de medici și epidemiologi de reputație mondială. Acordarea ei certifică faptul că în locațiile auditate au fost atinse standardele de siguranță și protocoalele de igienă adecvate.

Bureau Veritas în cifre

• 77.000 de angajaţi în toată lumea

• birouri deschise în peste 140 de țări

• peste 400.000 de companii în portofoliu

• peste 130.000 de certificate emise.