BUREAU VERITAS ÎȘI REMODELEAZĂ ȘI ÎȘI CONSOLIDEAZĂ COMITETUL EXECUTIV

News

BUREAU VERITAS ÎȘI RESTRCUTUREAZĂ ȘI ÎȘI CONSOLIDEAZĂ COMITETUL EXECUTIV PENTRU A-ȘI SUSȚINE OBIECTIVELE DE DEZVOLTARE

Dec. 21 2023

Bureau Veritas anunță restructurarea și consolidarea Comitetului său Executiv. Concepută pentru a alinia organizația la imperativele sale strategice, această evoluție va permite Bureau Veritas să fie poziționat ideal pentru a profita de oportunitățile  de dezvoltare viitoare.

În primul rând, Grupul își propune să valorifice întregul potențial al pieței specifice fiecărei regiuni și să faciliteze scalarea soluțiilor și utilizarea îmbunătățită a resurselor. Prin urmare, pentru a continua să accelereze dezvoltarea și pentru a exploata întregul potențial al clusterului geografic actual care grupează Asia Pacific și Orientul Mijlociu, Bureau Veritas a decis să împartă această geografie în două noi regiuni pentru divizia de Mărfuri, Industrii și Facilități (CIF), adică Orientul Mijlociu, Marea Caspică și Africa, pe de o parte, și Asia Pacific (inclusiv China și India), pe de altă parte.

În al doilea rând, reflectând ambiția Bureau Veritas de a încorpora sustenabilitatea în centrul activităților sale și de a accelera dezvoltarea și executarea strategiei acesteia, un rol nou creat de Vicepreședinte Executiv al Dezvoltare Corporativă & Sustenabilitate va asigura coerența eforturilor Grupului și va spori concentrarea strategică.

În cele din urmă, poziția nou creată de Chief Digital Officer (CDO) este concepută pentru a stimula inovația printr-o facilitare digitală largă pentru a capta eficiență și productivitate sporite în operațiunile sale interne și pentru a dezvolta noi soluții și pentru a oferi clienților clienților clienților Grupului o experiență diferențiată.

Pentru a ocupa diferitele roluri, Bureau Veritas are plăcerea să anunțe următoarele numiri începând cu 1 ianuarie 2024:

Juliano Cardoso este numit Vicepreședinte Executiv, Dezvoltare Corporativă & Sustenabilitate

În acest rol nou creat, Juliano va valorifica cunoștințele sale aprofundate despre Grup, dobândite în ultimii 28 de ani de responsabilități manageriale diverse și sporite - atât din punct de vedere geografic, cât și funcțional. Această poziție este esențială pentru dezvoltarea și executarea strategiei Bureau Veritas, iar mandatul lui Juliano este de a se asigura că Grupul își duce misiunea de a fi sustenabil la nivelul următor, atât în operațiunile sale, cât și în ofertele sale de afaceri.

Surachet Tanwongsval este numit Vicepreședinte Executiv pentru Mărfuri, Industrii și Facilități, Asia Pacific

Surachet va supraveghea dezvoltarea regiunii Asia-Pacific pentru divizia CIF. Această regiune este una dintre cele mai mari regiuni ale Bureau Veritas și cheia succesului continuu al Grupului. Misiunea lui Surachet este de a extinde oportunitățile de creștere pe diferite piețe și de a stimula inovația, integritatea operațională și performanța. 

Philipp Karmires este numit Vicepreședinte Executiv și Director Digital al Grupului

Acest nou rol creat, care vizează scalarea capacităților digitale ale Bureau Veritas, este esențial pentru a dezvolta o cultură digitală și pentru a sprijini traiectoria viitoare de creștere a Grupului, devenind o întreprindere digitală în fruntea inovației, atât pentru a-și însoți clienții în timp ce navighează imperativele lor de afaceri, cât și pentru a-și accelera propria transformare digitală pentru a obține eficiență și a spori performanța.

Image
Hinda Gharbi portrait
Hinda
Gharbi

CEO

Bureau Veritas

Sunt încântată să le urez bun venit lui Surachet Tanwongsval și Philipp Karmires în Comitetul Executiv al Grupului.

Expertiza lor, experiența dovedită și perspicacitatea în afaceri, în domeniile lor respective de competență, vor fi un atu puternic pentru a sprijini ambițiile noastre viitoare și sunt încrezătoare că, împreună, vom duce Bureau Veritas la nivelul următor.

Aș dori, de asemenea, să îi mulțumesc dlui Juliano Cardoso pentru conducerea excepțională a actualei regiuni Asia-Pacific și Orientul Mijlociu, din ultimii șase ani. Aștept cu nerăbdare să continui să lucrez cu Juliano în noul său rol strategic de Vicepreședinte Executiv, Dezvoltare Corporativă & Sustenabilitate.